Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Herfstvakantie 2012

Herfstvakantie 2012

Door: Lianne - Op: 14-08-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Veel mensen zijn na de zomervakantie alweer aan het werk. Ook voor veel kinderen zijn de scholen weer begonnen. Wanneer alles weer zijn oude ritme heeft is het de juiste tijd om je weer langzaam te oriënteren op een vakantie in de herfstvakantie.

Wat is nu heerlijker dan een leuke herfstvakantie in het vooruitzicht te hebben? Een vakantie waarin je alle tijd hebt om te genieten van een vaak mooie nazomer. Boek daarom nu al een vakantiehuis, want nu heb je de grootste keuze.

Proef de sfeer van de herfst

De herfst heeft zijn eigen charme: het wordt 's avonds steeds eerder donker, de temperaturen beginnen langzaam te zakken en de natuur begint langzaam te veranderen. Een vakantie in een bosrijk gebied is een absolute aanrader. De herfstvakantie is het ideale moment om boswandelingen te maken met het hele gezin! De kinderen zullen onder de indruk zijn van de verschillende soorten bessen en paddenstoelen die in het bos groeien. Ook zullen de kinderen opmerken dat de bladeren verkleurd zijn naar rood en geel. Maar de heerlijke herfstgeur zal alles overtreffen tijdens de boswandeling.

Herfstvakantie vakantiehuizen

Wat een heerlijk vooruitzicht: na een boswandeling langs stromende beekjes en watervallen, welverdiende rust in een charmant vakantiehuisje. Voor een vakantiehuisje tijdens de herfstvakantie ben je bij ZieZo Vakantiehuizen op de juiste plek. Het aanbod bestaat uit vakantiehuizen in bosrijke omgevingen in Nederland, België en Duitsland. Vanuit jouw vakantiehuisje heb je alle vrijheid om prachtige wandelingen, fietstochten of boswandelingen te maken. Natuurlijk kunnen cultuurliefhebbers andere activiteiten ondernemen zoals musea of theatervoorstellingen bezoeken. Heb jij in de herfstvakantie toch nog steeds behoefte aan zon, zee en strand? Met een vakantiehuis aanbieding in Turkije, Canarische Eilanden of Portugal kun je gegarandeerd genieten van warme zonnestralen. In deze periode is het vrijwel altijd nog goed weer in deze landen. Niet zo heet als in de zomer, maar gewoon aangenaam.

Kortom, een herfstvakantie kun je de aanbiedingen van ZieZo Vakantiehuizen op allerlei manieren indelen.

De herfstvakantie in de regio midden en zuid is in 2012 van 13 oktober tot en met 21 oktober.
Scholen in de regio noord hebben in 2012 vakantie van 20 oktober tot en met 28 oktober.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte