X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Het kleine Luxemburg

Het kleine Luxemburg

Door: Stephany - Op: 08-01-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Veel mensen komen door Luxemburg als ze met de auto op weg zijn naar hun vakantiebestemming, maar voor een geweldige vakantie hoef je eigenlijk niet verder te reizen! Door het mooie landschap kun je er perfect wandelen, fietsen en ook de motorroutes zijn adembenemend! Als je een bezoek brengt aan de binnensteden van Luxemburg kun je je vergapen aan de prachtige autenthieke gebouwen. Je vind er veel kastelen die je doen denken aan de mooiste sprookjes! Dus neem snel een kijkje in het mooie aanbod van vakantiehuizen van Vakantiehuishurenonline.nl!

Het kleine Luxemburg

Luxemburg is na Malta het kleinste land van heel Europa, met een landoppervlakte van 2.586 vierkante kilometer. Je zou Luxemburg dus kunnen vergelijken met provincie Drenthe! Met 514.862 inwoners met het hoogste bruto binnenlands product is Luxemburg een van de meeste welvarendste landen ter wereld! Veel Nederlanders die met de auto op vakantie gaan passeren dit land, waarbij er dankbaar gebruik wordt gemaakt van de goedkope brandstoffen, tabak en sigaretten! Toeristen die Luxemburg zelf bezoeken, doen dit vooral voor de mooie natuur en het heuvelachtige landschap.

Groothertogdom Luxemburg

Officieel is Luxemburg een Groothertogdom, wat globaal genomen uit twee streken bestaat: Het noordelijke Ösling wat tot de Ardennen behoort en in het midden en zuiden het Gutland (Bon Pays). Het noorden bestaat vooral uit bosgebieden en een rotsbodem. De naam van het zuiden zegt het al: Bon Pays betekend 'Goed Land'. De boden bestaat hier uit mergel en leem, wat perfect is voor landbouw.

Bezienswaardigheden in Luxemburg

In Luxemburg vind je veel campings waar je volop kunt genieten van de natuur en buitenlucht, maar je kunt ook een vakantiehuisje boeken als je opzoek bent naar de cultuur in de binnensteden van dit mooie land. Je vindt hier erg veel kastelen, oude gebouwen en musea waar je een goede impressie krijgt van al het moois wat dit land te bieden heeft. Bekijk daarom eens ons aanbod van vakantiehuizen die te vinden zijn op Vakantiehuishurenonline.nl! Dingen die je echt niet mag missen in Luxemburg zijn bijvoorbeeld de Kazematten. Het is een militaire kazerne die gebruikt werd als schuilplaats en verdedigingsplaats gebruikt. Deze bezienswaardigheid is opgenomen in de Unesco lijst van Wereldcultuur en mag dus echt niet gemist worden bij een bezoek aan dit prachtige land! Daarnaast is er nog het Grand Ducal Paleis. Je vind dit prachtige paleis in het zuiden van het land en is de officiële residentie van de Groothertog van Luxemburg. Het paleis heeft prachtige plafonds, de mooiste details en heel veel marmer en goud. Als je hier een kijkje neemt, voel je jezelf koninklijk!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte