X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Hotspots voor een last minute meivakantie

Hotspots voor een last minute meivakantie

Door: Jarno - Op: 30-04-2018
Voordat we mogen genieten van de lange zomervakantie, mogen we eerst nog even tot rust komen in de meivakantie. Met nog maar een paar nachtjes te gaan, is het echter zeker niet te laat om nog iets moois te plannen in deze periode. Vakantiehuis Huren Online geeft je enkele toptips mee zodat je vakantie in mei helemaal fantastisch wordt!

De meivakantie staat voor de deur, maar wellicht dat je tot nu toe nog niet eens eraan hebt gedacht om lekker eropuit te gaan de aankomende dagen. Wil je toch echt weg in de meivakantie, dan moet dit geen probleem zijn. Het zonnetje opzoeken is niet alleen heel erg lekker in de meimaand, maar ook nog eens stukken goedkoper dan in de zomervakantie.

Last minute weg in meivakantie

Voor iedereen die nog even snel een reisje wil boeken waar je aan het strand gegarandeerd aan je tan-lines kunt werken, raden we aan om vakantie te vieren naar warme zuidelijke eilandjes en/of regio's. Wat te denken van Kreta? Wellicht iets te hot voor menig vakantieganger in de zomermaanden, maar in mei is het een en al genieten. Andere Griekse regio's zoals Kos of Rhodos zijn natuurlijk ook absolute aanraders om tot rust te komen.

Op zoek naar exotisch avontuur?

Wil je wat meer avontuur toevoegen aan je vakantie? Bekijk dan de mogelijkheden in het Spaanse eiland Fuerteventura. Hoewel de temperatuur voor menig hitteliefhebber wat laag is, is er meer dan genoeg te beleven voor elke soort vakantieganger. Het Canarische eiland staat bekend om haar watersporten. Kortom, wil je weg in de meivakantie, op zoek naar een mooie bestemming waar je kunt surfen of zeilen en wil je niet al te toeristisch zitten, dan is Fuerteventura echt iets voor jou.

Zoek het dichter bij huis

Voor iedereen die toch liever dicht bij huis blijft is er ook meer dan genoeg leuks te doen! Wat te denken van een leuk vakantiehuisje in de buurt van de zee? Heb je echter geen zin om pootje te baden, dan loont het zich om wellicht een luxe huis in of dicht in de buurt van een van de grote steden te boeken. Zo kun je alsnog op een originele manier last minute vakantie vieren in eigen land.

Daarnaast is er net over de grens in Duitsland ook van alles te beleven. Nu dat de wintermaanden officieel achter ons liggen, kun je er bijvoorbeeld op uit gaan in een van de mooie wandelgebieden in Duitsland, zoals de Eifel of Allgäu. Bovendien weten de Duitsers alles af van lekker eten, waardoor je culinair ook nog een stuk rijker bent achteraf. Er is kortom nog keuze genoeg om er een mooie vakantie in mei van te maken.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Seaviews Apartment in Morro Jable Fuerteventura 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! La Fuentita 2 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! La Fuentita 2 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte