X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Istanbul: bestemming van het jaar

Istanbul: bestemming van het jaar

Door: Mai - Op: 23-06-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Istanbul, een prachtige stad in de Turkse Marmara regio en tevens de grootste stad van Turkije is een bezoek(je) wel waard. Met zijn vele kerken, moskeeën en synagogen is er flink wat cultuur te snuiven. Ook wanneer u meer van westerse beschaving houdt is Istanbul een uitstekende locatie. De stad ligt namelijk in het Aziatische én in het Europese deel van Turkije. Jaarlijks zijn er veel culturele evenementen zoals een kunstbeurs en een filmfestival, en 's avonds kunnen jongeren er prima stappen.

Istanbul is een prachtige stad in de Marmara regio van Turkije met jaarlijks duizenden toeristen afkomstig uit de hele wereld. Istanbul heeft bekende en onbekende wijken en beiden zijn leuk om te ontdekken. Met een vakantiehuis in Istanbul kun je alles op eigen tempo ontdekken. Al onze accommodaties zijn voorzien van airco, internet, sanitaire voorzieningen en televisie en ze liggen dichtbij de zee. Geniet van de Turkse zon vanuit je vakantiehuis in Istanbul.

Goedkope vakantie Istanbul

Het lijkt misschien niet makkelijk te realiseren, maar een goedkope vakantie in Istanbul is voor iedereen mogelijk. Op de eerste plaats is niet alles in de stad duur. In de wijken buiten het centrum is alles een stuk goedkoper en deze wijken vormen een prima shoplocatie. In het buitencentrum van Istanbul is bovendien nog veel meer te beleven. Ga je op vakantie naar Istanbul? Dan mag u zeker de moskeeën niet missen. De bekendste moskeeën van de stad zijn tegelijkertijd ook de drukste. Wil je in alle rust een moskee bezoeken ga dan naar een van de minder toeristische locaties. Door de meeste dingen buiten het centrum van Istanbul te doen zorg je bovendien vanzelf voor een goedkope vakantie in Istanbul. Onze vakantiehuizen liggen o.a. in het moderne centrum Taksim.

Cultuur Istanbul vakantie

Een vakantie in Istanbul is indrukwekkend. Hoewel je vakantiehuis in Istanbul er wellicht westers uitziet zijn andere delen van de stad niet vergelijkbaar met ons eigen land. Dit komt omdat Istanbul een Aziatisch én een Europees deel heeft. Istanbul heeft ontzettend veel culturele bezienswaardigheden. Religie is belangrijk in Turkije, dat blijkt ook uit de tientallen kerken, synagogen en moskeeën die verspreid zijn over de stad. Maar behalve religieuze bezienswaardigheden kun je ook genieten van het uitzicht vanaf de Galatatoren, een boottocht maken over de Bosporus of een van de Prinseneilanden bezoeken. Een vakantiehuis in Istanbul is zeker de moeite waard. Kies voor een leuke en goedkope vakantie in Istanbul en boek je vakantiehuisje in Turkije bij Vakantiehuishurenonline.nl.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte