Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Jongerenvakantie in Budapest

Jongerenvakantie in Budapest

Door: Lotte Jacobs - Op: 24-02-2016 - Gewijzigd: 06-04-2017
Wat ga jij deze zomervakantie doen? Een leuke stad bekijken met je vrienden of toch een feestvakantie? Wij hebben de leukste jongerenvakanties voor jou in de aanbieding. Neem bijvoorbeeld de fantastische hoofdstad van Hongarije, Budapest. Hieronder lees je waarom Budapest voor jou de tofste jongerenvakantie is om naar toe te gaan met je vrienden deze zomer!

Feestvakantie of cultureel doen?

Wat ga jij deze zomervakantie doen? Een leuke stad bekijken met je vrienden of toch een feestvakantie? Wij hebben de leukste jongerenvakanties voor jou in de aanbieding. Neem bijvoorbeeld de fantastische stad Budapest. Hieronder lees je waarom Budapest voor jou de leukste plek is om naar toe te gaan met je vrienden.

Bruisende wereldstad

Budapest is de perfecte plek om naar toe te gaan tijdens een jongerenvakantie. In de eerste week van augustus, middenin zomervakantie, vindt het welbekende jaarlijkse Sziget festival plaats in Budapest. Honderden jongeren vanuit de hele wereld gaan in die periode massaal naar de wereldstad. Budapest is de bruisende hoofdstad van Hongarije en daarom ook erg populair.

Budapest in de nacht

Budapest heeft veel uitgaansgelegenheden voor iedere behoefte en voor ieder budget. Budapest staat bekend om zijn spotgoedkope uitgaansleven. Je vindt er de coolste clubs, de hipste pubs, de gezelligste biertuinen, de vetste badhuis pool parties en mega vette feestjes op het dak. Je zult in Budapest dus nooit een standaard stapavond meemaken. Op iedere stapavond beleef je de meest spannende dingen en leer je de leukste mensen kennen. Vervelen zul je je nooit in Budapest!

Tot rust komen in een van de badhuizen

In Budapest staat niet alleen bekend om hoe goedkoop het is maar ook bekend om zijn grote mooie badhuizen. Je hebt keuze uit Turkse badhuizen, badhuizen in art nouveau stijl en moderne badhuizen. Dus ben je de stad even helemaal moe dan kun je lekker tot rust komen in een van de warmwaterbronnen. De bekendste spa in Budapest is Szechinyi, deze vind je in het stadspark en is gebouwd in 1913. Je kunt genieten in 15 indoorbaden, 3 grote outdoorbaden, sauna's, massages en stoomcabines. Het is ook een tip om de iets kleinere badhuizen op te zoeken, dit zijn meer de plekken waar de locals komen dus daar is het vaker iets minder druk en ze zijn erg goed.

Cultuur happen

Een regenachtige dag tijdens je trip in Budapest? Een bezoek aan het Hongaarse Nationale Museum is dan zeker een aanrader. Het museum heeft 8000 m2 aan Hongaarse geschiedenis. De toegang is helemaal gratis!

Boek nu bij ons het huis dat bij je past

Bij ons boek je de beste vakantiehuis aanbiedingen voor je vakantie naar Budapest. Vakantiehuis Kiraly is perfect als jij met 6 andere vrienden je vakantie in Budapest wilt vieren. Boek het vakantiehuis nu bij ons in de website!

 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Népfürdő 3 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! VIDA BUDA 2 personen / 3 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Belváros 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Kiraly 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Prater 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte