X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Kerstshoppen in London

Kerstshoppen in London

Door: - Bron: Krisje - Op: 23-12-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Londen is een erg populaire stad voor een leuke stedentrip, ga voor ontspanning en neem er een of meerdere overnachtingen bij zodat je de stad goed kunt verkennen. Leuke accommodaties op verschillende toplocaties in Londen vind je eenvoudig op Vakantiehuishurenonline.nl. Gaat u met z'n tweeën of met meerdere? Er zit altijd een geschikte accommodatie bij en zelfs voor het kerstshoppen kun je nu ook terecht op de website. Neem dus snel eens een kijkje en bekijk alle mogelijkheden qua accommodaties die Londen te bieden heeft.

Kerstshoppen in London

Londen is een metropool waar vele toeristen jaarlijks naartoe reizen voor een ontspannende stedentrip. Om een culturele stedentrip te beleven kan je langs de vele prachtige gebouwen struinen of neem een kijkje bij het Londen Eye, de Big Ben, Buckingham Palace of een van de andere bezienswaardigheden. Een andere reden waarom deze stad zoveel bezocht wordt is omdat je er ontzettend goed kunt winkelen. Hierbij worden vaak dagtrips aangeboden maar hierbij ga je maar langs een nihil aantal winkels en is alles ook veel te gehaast. Om een echt ontspannen stedentrip te beleven is het aan te raden om minimaal één nacht te blijven in Londen zodat de activiteiten verdeeld kunnen worden over meerdere dagen. En wat is een beter moment om naar London te gaan met dan met de kerst en oud op nieuw?! Alles is helemaal de kerstsfeer en over geniet je van de prachtige kerstsales.

Geschikte accommodaties

Wanneer je ervoor kiest om te overnachten in Londen is een hotel natuurlijk het eerste waaraan je denkt, maar ga eens voor iets anders zoals een appartement. Het grote voordeel aan een appartement is dat je zelf de touwtjes in handen heeft. Londen is een grote stad maar het is soms toch moeilijk om geschikte en betaalbare eettentjes te vinden, daarom is het zelf koken een goede oplossing hiervoor. Met een appartement geniet je vele voordelen. Neem een kijkje in het online aanbod van de appartementen die wij voor je aanbieden in de sublieme stad London.

Locaties in Londen

Londen is ontzettend groot, daarom moet je er altijd van bewust zijn dat je een appartement vindt op de locatie die je wenst. Op Vakantiehuishurenonline.nl kun je eenvoudig zien hoever alles van de accommodatie afligt, dit geeft je dus een goede indicatie. De accommodaties zijn allen scherp geprijsd maar wanneer je echt voor budget wilt gaan is het aan te raden om verder buiten het centrum te gaan. Hoe ver je ook van het centrum af ligt, er is altijd de metro die je overal naartoe zal brengen. Zorg er dus wel voor dat je accommodatie dichtbij een metrostation ligt, dat is bij de accommodaties van Vakantiehuishurenonline.nl zeker het geval. Er zijn nu zelfs appartementen beschikbaar die tegen nog scherpere prijzen gehuurd kunnen worden. Misschien is dit wel de kans om een heerlijk weekend te gaan kerst shoppen in Londen. Kom helemaal in de kerstsfeer met de mooie kerstversieringen op Oxford street of neem in kijkje in het grote warenhuis Harrods.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Havana 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Cheviot 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Creechurch 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! North Mews 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Cheviot 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte