X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Kindvriendelijke vakantie beleef je in Denemarken

Kindvriendelijke vakantie beleef je in Denemarken

Door: Lianne - Bron: Tourpress - Op: 24-04-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Volgens een uitgebreid onderzoek van de gerenommeerde Duitse Stiftung für Zukunfragen staat Denemarken met stipt op nummer een als kindvriendelijk vakantieland. De enquête is gehouden onder 15.000 personen waarvan 86% van de ondervraagden Denemarken benoemde als meest kindvriendelijke vakantieland van Europa. In de lijst staat Frankrijk op nummer twee en Griekenland op nummer drie. Nederland eindigde op de achtste plaats.

Uitstekende voorzieningen voor een kindvriendelijke vakantie

De toerismeorganisatie van Denemarken, genaamd VisitDenmark, benadrukt dat Denemarken uitstekende voorzieningen heeft voor het verzorgen van baby's en kinderen in pretparken en openbare ruimtes. Denemarken biedt talrijke mogelijkheden voor families met kinderen. Naast de talrijke pretparken, musea, kastelen en activiteiten in de natuur, is de toegang tot vele musea en openbaar vervoer voor kinderen gratis.
Een strandvakantie in Denemarken is ideaal voor families met kinderen, de stranden zijn namelijk zeer kindvriendelijk en rustig. Voor jonge gezinnen is een vakantiehuisje in Denemarken dan ook de ideale vakantie! Wil je liever een vakantiehuis huren in Griekenland of Frankrijk, dan is dit ook een uitstekende keuze want deze landen maken de top drie van de meest kindvriendelijke vakantielanden compleet! Bekijk hier het complete aanbod van kindvriendelijke vakantiewoningen.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte