X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | La Plagne wereldwijd nummer 1 wintersportgebieden

La Plagne wereldwijd nummer 1 wintersportgebieden

Door: Nathalie - Bron: De Telegraaf - Op: 08-12-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Frankrijk is wereldwijd het meest favoriete land voor de wintersportvakantie. Dit jaar staat de plaats La Plagne weer op nummer 1 van de favoriete wintersportbestemmingen. Een gegarandeerde topbestemming voor een vakantie in de Franse alpen!

Dat La Plagne meest favoriet is onder de wintersporters staat gerapporteerd in het onafhankelijke International Report on Snow & Mountain Tourism. De top drie bestemmingen/populairste skigebieden:

  1. 1. La Plagne (Frankrijk)
  2. 2. Saalbach-Hinterglemm-Leogang (Oostenrijk)
  3. 3. SkiWelt Wilder Kaiser (Oostenrijk)

Een vakantiehuis in de Franse Alpen vind je natuurlijk eenvoudig in het geselecteerde aanbod onder dit bericht.

Vakantie in de Franse Alpen – winnaar in de top 20

Saalbach-Hinterglemm-Leogang stond vorig jaar nog op de zevende plek. Ook al zijn twee landen in de top drie Oostenrijkse skibestemmingen; Frankrijk is toch veruit het meeste populaire vakantieland voor wintersportvakanties. Frankrijk heeft zowel het hoogste aantal bezoekers en de meeste skigebieden in de top 20 staan. Zo zijn er 8 skigebieden in Frankrijk die een plekje in de top 20 in het International Report on Snow & Mountain Tourism bemachtigd hebben.

La Plagne: voor een top vakantie in de Franse Alpen

La Plagne is een skigebied in de Franse Alpen. Het gebied valt onder het departement Savoie. Vakantiehuisjes voor de Franse Alpen kun je in de zoekmachine van Ziezo vinden onder de regio Haute Savoie. Bij Ziezo vind je al een vakantiehuisje in de Franse Alpen voor 2 personen. Hiernaast zijn er in La Plagne lodges voor meer dan 10 personen beschikbaar (maximaal 14 personen). Ideaal als je met een grote groep of je hele familie op wintersportvakantie gaat en wel met z'n allen in één vakantiehuis in de Alpen wilt vertoeven.

Skipisten en skiliften bij je vakantiehuis in de Alpen

La Plagne heeft in totaal 425 km aan piste en 143 skiliften. Het is hiermee gelijk ook één van de grootste skigebieden van de wereld! Vanaf 2003 is La Plagne verbonden met het skigebied en resort  van Les Arcs. Er rijdt een bus tussen deze twee gebieden. De nieuwe gezamenlijke naam van het skigebied is Paradiski. En dat is het werkelijk: een skiparadijs!

Wil je op wintersportvakantie? Dan is een vakantiehuis in de Franse Alpen een echte aanrader; het is niet voor niets wereldwijd het meest populaire wintersportgebied.

De authentieke ambiance bij een vakantie in de Franse Alpen

In de buurt van La Plagne vind je Beaufort en daar kun je ook ontspannen langlaufen. Goed om te weten! Je bent bij La Plagne, in Haute Savoie, dus altijd op het goede adres voor elke tak van wintersport! Ook naast de wintersportactiviteiten zoals langlaufen, skiën, snowboarden, kun je bij La Plagne je optimaal amuseren met de authentieke sfeer en ambiance die in de dorpen leeft.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Kalinda Village (TIG241) 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Mendi Alde 1 (LCZ300) 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Armoise 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Caron 8 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Veronica, Anna-Maria et Corina (CHL172) 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte