X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Lastminute vakantie

Lastminute vakantie

Door: Nicole - Op: 24-06-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Heb jij nog geen vakantie geboekt voor aankomende zomer, maar staat dat toch nog op je planning? Boek dan een last minute reis bij ZieZo vakanties. Je kunt een reis boeken naar de altijd populaire landen zoals Griekenland, Spanje, Portugal en Egypte waar je verzekerd bent van veel zon, goed weer en voor de liefhebber veel cultuur.  Ook als je het dichter bij huis zou willen houden zijn Italië en Frankrijk in trek voor een autovakantie. ZieZo vakanties heeft gegarandeerd voor ieder wat wils.

Het weer lijkt de Nederlandse zomer steeds meer te doen verwateren. Mooie temperaturen begeleidt door de zon lijken ons steeds meer in de steek te laten naarmate de lente vordert. Het weerplaatje wordt vooral gekenmerkt door regen, wolkenvelden en lage temperaturen van nog zelfs onder de 15 graden overdag. Heb jij toevallig nog geen vakantie geboekt vanwege nog openstaande plannen of ideeën en wil je die plannen nu toch wel gaan invullen? ZieZo vakanties heeft hele aantrekkelijke last minute reizen waarvan jij eenvoudig kunt profiteren. Er wordt van een last-minute gesproken als er 6 weken voor vertrek geboekt wordt. Als jouw zomervakantie gaat beginnen in juli of augustus heb je dus nog even de tijd om te beslissen welke bestemming het gaat worden!  

Ga op het laatste moment er nog even tussenuit

Wil je zon, zee en strand op vakantie? Dan zijn bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Egypte aan te raden. Deze bestemmnigen zijn heel populair en bieden voor iedere vakantieganger zeker wat wils. Ontdek de lokale cultuur door te proeven van het eten, een duik te nemen in de zee en te verdwalen in de badplaatsen. Ook als je houdt van een terras 's avonds of graag nog uit wil gaan, heb je hier ongekende mogelijkheden.Toch misschien iets anders? Dan zijn Italië en Frankrijk ook hele geschikte vakantielanden.  Deze zijn qua afstand zelfs perfect geschikt voor een autovakantie met bijvoorbeeld de hele familie. ZieZo vakanties biedt hier hele mooie vakantie huizen aan. Bezoek de wijngaarden, ga een dag op het strand liggen of ga er met de auto op uit om het gebied te verkennen.

Boek dus jouw vakantie bij ZieZo en profiteer van het aanbod last minute vakantie reizen.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte