X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Luxe wellness vakantie

Luxe wellness vakantie

Door: Jasper - Op: 13-02-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Een wellness vakantie is dé ideale manier om comfortabel verblijf en cultuur te combineren met optimale ontspanning. Je maakt gebruik van eeuwenoude methoden die je zowel fysiek als mentaal tot rust zullen brengen. Een wellness vakantiehuis beschikt over een privé zwembad en eigen sauna, die je op elk gewenst moment kunt gebruiken. Je vindt deze wellness vakantiehuizen over de gehele wereld en je bent altijd verzekerd van de kwaliteit die je van Vakantiehuishurenonline mag verwachten. Lees hier meer over het aanbod wellness vakanties...

Toe aan ontspanning?

Ben je ook toe aan rust en ontspanning? Laat het dagelijks leven zijn sporen na en wil even de tijd nemen om tot jezelf te komen? Dan is een wellness vakantie wellicht de perfect voor jou. Een wellness vakantie zal je met zekerheid ontspanning bieden, waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk fit wordt. Je hebt weer kracht en klaar om het leven weer op te pakken.

Geschiedenis van wellness

Al ruim 2000 jaar geleden waren de Romeinen bezig met het ontspannen en rusten door middel van wellness. Zij hadden hiervoor speciale badhuizen waarin zij gezamenlijk baden. De Romeinen hadden deze cultuur overgenomen van de Grieken die al eerder zo gezegde “Therme” ontwikkelden. Griekenland en Italië waren niet de enige landen die deze luxe vorm van ontspannen hanteerden, zo hielden de moslims in het zelfde tijdperk al bezig met Hamam. Ook in Finland waren ze al vroeg bezig met wat we tegenwoordig kennen als wellness. Zij zijn nog altijd bekend om hun sauna. In Finland is het gebruik van de sauna zelfs zo ingeburgerd dat de sauna gemiddeld één keer per week wordt gebruikt.

Luxe accommodaties

Wil je genieten op vakantie met toegang tot je eigen wellness voorzieningen? Vakantiehuishurenonline.nl biedt je talloze accommodaties die je voorzien van de juiste verhouding tussen ontspannen en entertainment. Vakantiehuizen van Ziezo beschikken over een eigen sauna en privé zwembad, zodat je op ieder gewenst moment gebruik kunt maken van de wellness voorzieningen. De huizen zijn allemaal veilig, schoon en mooi. Zo ben je verzekerd van een verblijf van kwaliteit.

Talloze bestemmingen

De keuze voor een welverdiende wellness vakantie zal je beslist niet beperken in het selecteren van een bestemming. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod wellness accommodaties verdeeld over de hele wereld. Daarbij wordt het aanbod continue bijgewerkt zodat je altijd toegang hebt tot de beste accommodaties. Denk bijvoorbeeld aan Zwitserland, waar je de ontspanning van wellness kunt combineren met het genot van de overweldigende natuur welke je in Zwitserland kunt vinden. Of Italië, waar je naast de luxe sauna's en douches ook kunt genieten van de fantastische keuken en Romeinse cultuur. De mogelijkheden zijn eindeloos, en je bent dan ook verzekerd van een ontspannen en voldane herinnering.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Mielno 2 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Nina 8 personen / 6 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Tomas 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! La Valchiera 15 personen / 11 kamers / 5 slaapkamers Aanbieding! Oasis Villa 2 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte