Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Meivakantie in Tsjechië

Meivakantie in Tsjechië

Door: Lotte Jacobs - Op: 04-03-2016 - Gewijzigd: 06-04-2017
Wil je deze meivakantie er toch nog even een weekje tussenuit maar hebt je nog niks geboekt? Geen probleem, bij ons boek je nog snel een vakantiehuis voor jouw ertussenuit-vakantie. Hieronder lees je waarom Tsjechië een ideale plek is om in de meivakantie even weg te zijn van je dagelijkse leven.  

Meivakantie in Tsjechië


Wil je deze meivakantie er toch nog even een weekje tussenuit maar hebt je nog niks geboekt? Geen probleem, bij ons boekje nog snel een vakantiehuis voor jouw ertussenuit-vakantie. Hieronder lees je waarom Tsjechië een ideale plek is om in de meivakantie even weg te zijn van je dagelijkse leven.

Tsjechië, de redenen om het land te bezoeken

Tsjechië is een prachtig land midden in Europa en is een erg populaire vakantiebestemming. Op het gebied van bezienswaardigheden heeft Tsjechië heel veel te bieden. Tsjechië heeft namelijk een ontzettend rijke historie waardoor je veel indrukwekkende kastelen, interessante musea, prachtige natuurgebieden, historische steden en sfeervolle dorpen kunt vinden. Niet alleen om de prachtige bezienswaardigheden is Tsjechië erg populair ook is het een aanrader omdat de bevolking erg vriendelijk is en het op de niet-toeristische plekken erg goedkoop is, wat wil je nog meer?

Voor ieder wat wils in de bruisende stad Praag!

Vaak vergeten we dat we niet zo heel ver hoeven te reizen om mooie plaatsen te ontdekken. Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië ligt namelijk maar ongeveer anderhalf uur vliegen van ons vandaan. Praag heeft veel te bieden waardoor je toch wel een paar dagen nodig hebt om de stad en de cultuur te verkennen. In het oude gedeelte van Praag beleef je de tijd van de middeleeuwen en in de nieuwe stad krijg je een goed beeld over hoe een Prager is in het dagelijkse leven. In Praag wordt goed Engels gesproken en de mensen in Praag zijn verder erg aardig en behulpzaam.

Een hapje en een drankje in Praag

In de stad vind je leuke terrasjes waar je heerlijk kunt genieten van een drankje, de stad, de mensen en de zon. Natuurlijk kun je daarna ook even blijven hangen om een hapje te eten. In Praag kun je lekker en goedkoop eten en drinken, natuurlijk is het wel goed om even op te letten waar je iets gaat eten of drinken want op sommige plaatsen kan het duurder uitvallen, dit heeft te maken met het toerisme. Verder kun je in Praag uitgaan in verschillende clubs maar het is ook erg gezellig om in een leuk cafeetje iets te drinken.

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je bij ons nu de fijnste vakantiehuizen huren voor een vakantie middenin het prachtige Tsjechië of in de bruisende hoofdstad, Praag.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte