Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Met de hond op vakantie? Dit zijn jouw mogelijkheden

Met de hond op vakantie? Dit zijn jouw mogelijkheden

Door: - Op: 26-10-2020 - Gewijzigd: 28-10-2020
Wanneer je lange tijd van huis gaat voor vakantie wil je jouw hond natuurlijk niet achterlaten. En wanneer je jouw hond liever niet naar een pension brengt heb je gelukkig ook nog een derde optie: je neemt je trouwe viervoeter gewoon mee op vakantie! Het is dan wel aan te raden om op zoek te gaan naar een verblijf waar je hond welkom is. Zo weet je zeker dat jij en je hond volop kunnen gaan genieten van jullie vakantie. Wat zijn mooie plekken waar je met je hond naartoe kunt en hoe vind je een hondvriendelijk vakantiehuis Nederland? Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden!

Genieten van een verblijf in het bos

Een van de mogelijkheden is een vakantiehuis in het bos. Je hond heeft dan genoeg ruimte om lekker rond te rennen en overal te snuffelen. Daarnaast kun jij ook volop genieten van jouw vakantie in de natuur. Bossen zijn er genoeg in eigen land. Ontdek het Wallebos in Friesland, De Sallandse Heuvelrug in Overijssel of het Dwingelderveld in Drenthe. Dit zijn stuk voor stuk prachtige locaties waar jij en je hond een geweldige vakantie gaan beleven. Voor een prachtig huisje in het bos hoef je niet veel moeite te doen: het aanbod is enorm!
 

Samen uitwaaien aan het strand

Het is ook heerlijk om met je hond een verblijf aan het strand te boeken. Honden zijn dol op de zee en zullen dan ook volop gaan genieten van het heerlijke water. Verder kun je ze meenemen op lange strandwandelingen en heerlijke tochten door de duinen. In Noordwijk en Katwijk vind je prachtige wandel- en fietsroutes door de duinen, maar ook op de Waddeneilanden vind je schitterende plekken aan zee waar je met je hond kunt verblijven. Een onvergetelijk verblijf met je hond is gegarandeerd wanneer je aan zee verblijft.
 

Mooie vakantiehuizen op mooie locaties

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie bestemmingen die je met je trouwe viervoeter kunt gaan ontdekken. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je een vakantiehuis vind waar je hond welkom is. Gelukkig zijn er genoeg hondvriendelijke vakantiehuizen beschikbaar door heel Nederland. Wat dacht je van een vakantiehuis met omheinde tuin? Zo heeft je hond alle ruimte, ook als je een dagje in je vakantiehuis blijft. Het aanbod van hondvriendelijke vakantiehuizen is groot: het is aan jou om te bepalen waar in ons prachtige land je graag wilt verblijven!
 
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte