Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Mode en liefde in Parijs

Mode en liefde in Parijs

Door: Nicole - Op: 21-03-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Wil jij een onvergetelijke vakantie hebben in een erg romantische en modische stad? Dan is Parijs perfect voor jou! Een beschrijving van Parijs die veel mensen die Parijs ooit hebben bezocht is: “er hangt iets in de lucht”. De romantische sfeer en het gevoel alsof je in een openluchtmuseum loopt, zorgt ervoor dat dit een vakantie wordt die je nooit zal vergeten. Daarnaast is er zoveel te doen en te bezichtigen waardoor je je geen moment hoeft te vervelen! Boek dus snel een hotel in de buurt van jouw favoriete bezichtiging op Vakantiehuishurenonline.nl!

Ontdek de vele arrondissementen van Parijs

Parijs bestaat uit wel 20 arrondissementen! De stad is als ware ingedeeld in 20 delen, met ieder hun speciale bezienswaardigheden. Het eerste arrondissement is het centrum van Parijs waar onder andere paleis het Louvre te vinden is. Je vind hier mooie parken, musea, winkels en cafés.

Te veel om op te noemen

Wat is er te doen in Parijs? Dat is écht te veel om op te noemen. Wij hebben wel een aantal leuke tips en ideeën, maar om alles op te noemen is gewoon niet mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk genieten van een pain au chocolat is een sfeervol restaurant, een romantische wandeling maken langs de Seine en daarna de bekende iconen zoals de Eifeltoren en de Arc de Triomphe. Ben je meer voor het shoppen? Ga dan op koopjesjacht op de Marché aux Puces de Montreuil of ga voor de mooiste merken naar de Champs-Élysée. 's Avonds een geweldige en gewaagde show bezoeken van de Moulin Rouge of maak er met de kleintjes een onvergetelijke dag van bij Disneyland Parijs. En zo zijn er nog 101 andere dingen die je echt zou moeten doen en zien wanneer je een bezoek brengt aan Parijs.

Mooi met elk weer

Sommigen zweren erbij, Parijs is het mooiste in de regen. Door al zijn charmes moet het zelfs in het slechtste weer een prachtstad zijn. Toch is het niet verkeerd om van te voren te checken, zeker wanneer je niet zo'n liefhebber bent van regen. Hoewel het weer er gemiddeld beter is dan bij ons, is de kans op regen redelijk groot. De beste tijd om een stedentrip te doen in Parijs is in de maanden september tot en met juni. Het is dan niet te hoog en dus perfect om te slenteren door Parijs.

Begint het al te kriebelen?

Kun jij ook niet wachten om je te laten verrassen door al die prachtige bezienswaardigheden in Parijs? Wacht dan niet langer en kijk snel naar ons aanbod van mooie hotels en appartementen op Vakantiehuishurenonline die midden in- en rondom het centrum liggen!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte