X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Onmisbare dingen in luxe vakantiehuizen (part 1)

Onmisbare dingen in luxe vakantiehuizen (part 1)

Door: Mai - Bron: De Telegraaf - Op: 26-08-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Wat zijn de ultieme vakantiebenodigdheden? Welke items die niet op je vakantie inpaklijst staan of kunnen staan zouden luxe vakantiehuizen wel moeten hebben? We behandelen in dit artikel Deel 1 van deze lijst vakantiebenodigdheden. Het zijn zaken waar je niet als eerste aan denkt of die je niet mee kunt nemen, maar ze zijn wel essentieel om van jouw vakantie een succes te maken. Controleer daarom altijd eerst of het vakantiehuis van jouw keuze deze onmisbare dingen heeft.

Dure vakantiehuizen zijn niet altijd luxe vakantiehuizen. Het appartement kan er nog zo mooi uitzien, als bepaalde items ontbreken is het niet meer luxe. Omdat deze vakantiebenodigdheden essentieel zijn maar vaak vergeten worden besteden we er deze week aandacht aan. Het zijn dingen waar je niet als eerste aan denkt, maar als je ze mist kan het je hele vakantie verpesten. Bovendien passen ze niet op de vakantie inpaklijst. Luxe vakantiehuizen zouden de volgende items in ieder geval standaard moeten hebben:

#1 Nachtkastje(s)

Het klinkt heel logisch, maar is het dat wel? Sommige appartementen of hotelkamers hebben geen nachtkastjes, omdat dit een manier is om ruimte te besparen. Eigenaren denken wellicht dat mensen er geen waarde aan hechten of dat het niet uitmaakt. Het maakt wél uit. Iedereen slaapt tegenwoordig met zijn of haar smartphone (al dan niet aan de lader), en een bekertje water naast het bed is ook geen overdreven luxe. Bovendien zijn nachtkastjes vakantiebenodigdheden die je nou eenmaal niet gemakkelijk in je koffertje kunt meenemen.

#2 Handdoeken

Luxe vakantiehuizen hebben handdoeken. Veel handdoeken. Je wilt bij iedere douchebeurt een schone handdoek pakken, en een zachte ook nog. Vakantieparken die denken dat ze hun handdoeken eindeloos kunnen gebruiken hebben het mis. De handdoeken worden hard en vies, en dat merken bezoekers. Ze willen een zachte, verse handdoek zonder vreemde vlekken. Bovendien moeten er genoeg handdoeken aanwezig zijn. Vakantiegangers hebben geen zin om tussendoor de was te doen.

#3 Gordijnen/rolluiken

Wat willen mensen op vakantie? Uitslapen! Na het hele jaar door vroeg op te hebben gestaan willen mensen op vakantie genieten van hun rust en vooral geen wekker horen. Niets is vervelender wanneer je dan toch om 7 uur wakker wordt vanwege de zon recht in je gezicht of andere lichtgevende situaties. Mensen slapen nu eenmaal beter in het donker en zeker wanneer men nog in het 'werkritme' zit kan het moeilijk zijn om uit te slapen. Een vakantiepark moet er dus alles aan doen om uitslapen voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Luxe vakantiehuizen hebben dus verduisterende gordijnen of rolluiken!

Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw luxe vakantiehuis van alle gemakken is voorzien? Boek dan via Vakantiehuishurenonline.nl. Bekijk ook eens onze aanbiedingen.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte