X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Op vakantie in Nederland?

Op vakantie in Nederland?

Door: Mai - Op: 22-05-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Steeds meer Nederlanders brengen de zomervakantie in eigen land door. Dit jaar zijn het weer 2 procent meer Nederlanders dan vorig jaar. Kamperen en campings zijn populair, maar de helft van de Nederlanders kiest voor een vakantiehuisje. Onder diegenen die wel nog naar het buitenland gaan, is Frankrijk (al jaren) de populairste vakantiebestemming. Een vakantie in eigen land hoeft helemaal niet verkeerd te zijn. Er zijn talloze luxe vakantiehuizen te huur in de meest prachtige omgevingen. Inderdaad, zelfs in Nederland!

Het is misschien niet de meest tropische bestemming ter wereld, maar steeds meer Nederlanders brengen de vakantie in Nederland door. Het gaat om de zomervakantie die onze landgenoten dit jaar in eigen land doorbrengen. Een vakantiehuis huren in Nederland is daarbij geen verkeerde keuze!

Kamperen, een caravan of toch een appartement?

Het voorjaar begon met goed weer en ook de winter was alles behalve streng. Mede hierdoor, en natuurlijk door de economische crisis, brengen steeds meer mensen dit jaar de vakantie in Nederland door. Waarschijnlijk denk je nu aan een kamperen in een tentje of een caravan op een camping. Maar heb je al eens gedacht aan de vele vakantiehuizen in Nederland? Het aanbod is reuze en ook de bezienswaardigheden in Nederland hoeven niet perse tegen te vallen!

Vakantiehuis huren in Nederland

Wil je een vakantiehuis huren in Nederland? Wees er dan op tijd bij, want dit jaar vieren 2 procent meer Nederlanders de vakantie op eigen bodem. Daarnaast kiezen meer dan de helft van deze mensen voor een vakantiehuis! Wanneer je zoekt naar vakantiehuizen in Nederland, bekijk dan ook de omgeving. Nederlandse vakantiehuizen liggen bijvoorbeeld vaak in gebieden die perfect zijn voor wandelen, fietsen of andere bezigheden.

Vakantiehuis of liever een appartement?

De keuze in vakantiehuizen in Nederland is enorm. Niet alleen 'gewone' vakantiehuizen doen het goed, maar ook appartementen en rijtjeshuizen zijn populair. Daarnaast varieert het aanbod van 0 tot 5-sterren vakantiehuizen. Bekijk hier het aanbod appartementen en vakantiehuizen in Nederland van ZieZo. Ook wanneer je met het gezin of de familie op vakantie gaat zijn er veel vakantiehuizen of vakantieparken die hier perfect voor zijn.

Vakantie in Frankrijk

Onder de Nederlanders die wel nog naar het buitenland vertrekken is Frankrijk nog steeds de populairste buitenlandse bestemming. Meer dan 1 miljoen Nederlanders vertrekken deze zomer weer naar Frankrijk. Wil je een vakantiehuis huren in Frankrijk? ZieZo Vakantiehuizen heeft duizenden vakantiehuizen te huur in Frankrijk. Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen in Frankrijk.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte