X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Op vakantie met je huisdieren

Op vakantie met je huisdieren

Door: Amy - Op: 28-09-2015 - Gewijzigd: 17-09-2018
Veel huisdieren worden meegenomen tijdens een vakantie. Wij hebben voor je op een rij gezet waaraan je moet denken wanneer je je huisdier meeneemt. Ook hebben wij een vakantiewoning voor je geselecteerd die geschikt is voor honden en andere huisdieren. Je kunt je hond prima meenemen tijdens een actieve vakantie. 

 

Met de hond op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat neem je vaak het hele gezin mee. Veel huisdieren worden daarom meegenomen. De huisdieren die het meeste worden meegenomen op vakantie zijn honden. De hond wordt gezien als een echt gezelschapsdier. De band tussen de mens en de hond is al eeuwen oud. Je kan met een hond ook prima op vakantie gaan naar het buitenland.

Vakantie met hond

Met de hond op vakantie kan prima. Je kunt samen met je huisdier een actieve vakantie beleven. In de vroege ochtend kun je prima grote afstanden wandelen. Mocht het koud zijn of heb je geen zin om te wandelen dan kun je ook andere activiteiten ondernemen. Een dagje naar het strand kan ook heel leuk en gezellig zijn. Je hond kan dan heerlijk in het water zwemmen en spelen. Natuurlijk kun je ook zelf dan even lekker uitwaaien.

Dierenpaspoort en inentingen
Wanneer je huisdier op vakantie meegaat is een dierenpaspoort en een chip soms verplicht. Inentingen tegen hondsdolheid kunnen ook verplicht zijn. Meer informatie kun je verkijgen via je dierenarts en via de website van de Rijksoverheid.

Op vakantie met de hond naar België

Wanneer je in België op vakantie gaat waan je je even in een andere wereld. Er hangt een hele andere sfeer maar toch wordt er Nederlands gesproken. Een groot voordeel is ook dat je geen uren hoeft te rijden om op de bestemming aan te komen.

Vakantiehuis Ma Campagne in trois-ponts
Dit heerlijke vakantiehuis ligt midden in de Ardennen. Het huisje is comfortabel en gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Wanneer je met de hond op vakantie gaat is het ook fijn als er een weide is die omheind is. Dit vakantiehuis heeft voor medegebruik een mooie weide. Deze weide is ideaal wanneer je even geen zin hebt om te wandelen met je hond. Dit vakantiehuis is rustig gelegen aan een doodlopende weg. Dit vakanthuis ligt aan de bosrand en is daarmee uitstekend geschikt voor mensen die hun hond meenemen op vakantie. Voor een gezin is dit huisje ook geschikt. Je hebt een kinderstoel en kinderbed namelijk tot je beschikking.


Om dit vakantiehuis te bekijken en te boeken kun je klikken op de foto van het huisje hieronder.

 

 

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte