X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Paspoort zorgt voor de meeste vakantiestress

Paspoort zorgt voor de meeste vakantiestress

Door: Lianne - Bron: Tourpess.nl - Op: 09-07-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders het paspoort als een stressvol element van hun reis ervaren. Het paspoort levert bij bijna de helft van de Nederlanders vakantiestress op! Andere elementen die stress veroorzaken voordat de reis begint zijn: geschikte bestemming en luchthaven.   

Uit een onderzoek van Skyscanner is gebleken dat het paspoort het belangrijkste stress element is op reis. Maar liefst 46% van de bijna 1500 Nederlandse respondenten heeft dit aangegeven. Een verklaring hiervoor is waarschijnlijk dat vanaf 26 juni kinderen over een eigen reisdocument moeten beschikken. Andere veelvoorkomende elementen wat zorgt voor vakantiestress voor aanvang van de reis is het zoeken naar een geschikte bestemming en luchthaven. Beide elementen worden door 20% van de respondenten benoemd tijdens het onderzoek.Het eens worden over een bestemming zorgt in de meeste gevallen voor een stress situatie.

Ook de lange wachtrijen op de luchthavens veroorzaken stress bij veel Nederlandse vakantiegangers. Daarnaast heeft 11% van de respondenten aangegeven dat vakantiefinanciën een belangrijke stress factor is. Een opvallend aspect in dit onderzoek is dat Nederlanders amper stress ervaren bij het zoeken naar voordelige vliegtickets of accomodaties, in tegenstelling tot andere landen. Dat is natuurlijk niet gek, want het blijkt voor Nederlanders geen probleem te zijn een vakantiehuis of vliegvakantie via het internet te zoeken, bijvoorbeeld via onze vakantiehuizen website.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte