X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Reistrends van 2015

Reistrends van 2015

Door: Carlijn - Op: 15-01-2015 - Gewijzigd: 06-04-2017
Het jaar is nét begonnen, maar het is al weer bekend dat er flink wat wordt afgereisd dit jaar. Reizen is en blijft een populaire manier om onze zuurverdiende centen te besteden. Het geeft je herinneringen voor het leven en ook voor je persoonlijke ontwikkeling is het goed. In 2015 zijn er weer enkele reistrends gesignaleerd waarvan we je graag op de hoogte brengen.

Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van reizen en vakantie? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zodoende kun jij een vakantieboeken die helemaal voldoet aan de laatste trends.

Locals ontmoeten

Tegenwoordig zijn we steeds minder van de all-in resorts en super toeristische hotels waar het gehele personeel inmiddels Nederlands heeft geleerd vanwege de grote stroom aan Hollandse toeristen. Nee, vanaf 2015 gaan we richting minder bekende reislanden en willen we in contact komen met de lokale bevolking. Er zijn steeds meer websites waar je een overnachting kunt boeken bij lokale bewoners, zodat je de échte cultuur van het land kunt ervaren.

Surprise reisjes

Een trend die ook steeds meer populariteit vergaart, is de surprise trip. In principe boek je een bepaalde periode en een bepaald niveau van luxe, maar je weet verder niet waar je naar toe gaat. Spannend! Kom je in het warme Spanje of in het foodie paradijs Italië terecht? Of beland je in Oostenrijk of juist in Zwitserland? Er zijn vele mogelijkheden!

Stedentripje

Af en toe hebben we het nodig om even helemaal af te schakelen, maar een grote vakantie zit er natuurlijk niet zes keer per jaar in. Zowel financieel als qua vakantiedagen gaan de meesten van ons dit niet redden. Daarom kunnen we weekendjes weg boeken! Dit is een absolute trend in 2015. Onderzoek heeft uitgewezen dat een stedentripje in het weekend ook een vakantiegevoel creëert, alleen hoef je hier geen vakantiedagen en een groot bedrag voor in te leveren.

Flashpacken en poshtels

Backpacken en hostels zijn uit, flashpacken en poshtels zijn helemaal trendy! Het grote verschil zit 'em in het budget. Waar backpackers en hostels uitgaan van het minimale budget, wil een flashpacker ook rondreizen en in hostels slapen maar dan nét wat luxer. Je reist wel langs zoveel mogelijk bestemmingen, maar daarnaast geniet je wel van een schoner, groter en luxer hostel. De ideale combinatie voor een backpacker die een redelijk budget heeft.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte