X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Reistrends van 2016

Reistrends van 2016

Door: Lotte Jacobs - Bron: ikwilmeerreizen.nl - Op: 25-04-2016 - Gewijzigd: 06-04-2017
De zomervakantie komt voor veel mensen steeds dichterbij. Om tijdens deze regenachtige dagen een beetje vakantie ideeën op te doen, is voor ons geen straf. En voor jou? Bekijk hier onze nieuwe blog over de reistrends van 2016 en boek snel je vakantiehuisje voor je vakantiebestemming.

De zomervakantie komt voor veel mensen steeds dichterbij. Eerst nog even genieten van een aantal nationale feestdagen, dus ook wel vrije dagen! Tijdens deze vrije daagjes kun je je tijd gebruiken om huishoudelijke klusjes te doen zoals het huis verven, maar je kunt ook alvast voorpret beleven door een vakantie te boeken. Maar wat is nou leuk deze zomer? Wij geven je hieronder een aantal reistrends van dit reisseizoen.

1. Reizen

Steeds minder mensen kiezen er tegenwoordig nog voor om op één plek hun vakantie door te brengen. De nieuwe trend is rondreizen! Reizen kan tegenwoordig heel makkelijk gepland worden. Je kunt individueel reizen, met vrienden, met je gezin of alleen met je partner en het fijne is nog dat je dit in je eigen tempo kunt doen, zonder dat je je aan moet passen aan een groep. Wij van vakantiehuishurenonline.nl bieden je mooie vakantiehuizen aan op verschillende bestemmingen. Zo kun jij of kunnen jullie samen genieten van een complete rondreis en tot rust komen in één van de vakantiehuizen. Zo heb je alle vrijheid en alle gemakken van dien!

2. Backpacken

Ook dit jaar komt backpacken nog voor in het rijtje met reistrends. Backpacken is vooral onder de jongeren er populair. Zo goedkoop mogelijk een lange route reizen met verschillende bestemmingen op de planning. Backpacken kan door heel de wereld, of je nu kiest voor een trip door Europa of een reis door Afrika.

3. Reiswebsites en reisblogs

Tegenwoordig zoeken veel mensen naar de ervaringen van anderen. Als we op internet lezen dat een bestemming of accommodatie goed in de smaak valt, zullen we deze eerder boeken dan wanneer er een minder goede recensie te vinden is. Via reisblogs kun je perfect zien wat leuk is om te bezoeken en waar je vooral niet moet zijn. Ook is het sinds kort een nieuwe trend om zelf een blog bij te houden als je langer van huis bent. Zo kan het thuisfront lezen hoe het met je gaat en hoe je avontuur is.

4. Verrassingsreizen

De afgelopen jaren zijn de reisorganisaties met de verrassingsreizen steeds populairder geworden, we mogen het dan nu ook een echte reistrend noemen. Je krijgt pas te horen waar je naartoe gaat op de dag van je vertrek. Zo hoef je niet meer je reis vooruit te plannen, wat stiekem ook wel weer een beetje spannend is.

5. Actieve avonturiers  

Adventure is tegenwoordig niet alleen maar verre reizen maken, maar ook een actieve reis noemen we nu avontuurlijk. Kitesurfen, klimmen, fietsen en duiken zijn voorbeelden van activiteiten die veel reizigers ondernemen. Steeds meer mensen gebruiken hun vakantie om een super gave sport te leren. Goedkoop een aantal dagen overnachten op plekken waar veel activiteiten te doen zijn, is mogelijk met vakantiehuishurenonline.nl. Boek je vakantiehuis op één of meerdere bestemmingen en je kunt je na een dagje sporten tot rust komen in de villa. Bekijk bijvoorbeeld deze mooie villa in Kroatië, waar je in de buurt kunt surfen, moutainbiken, hiken en nog veel meer.

6. Leven als een local

De locale bevolking is tegenwoordig steeds meer in trek dan de toeristische attracties. Zien wat de lokale bevolking dagelijks doet, is erg populair. Helpen in de wijngaarden en eten bij een rasechte bewoners van je bestemming, is dit jaar echt helemaal hot!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte