Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Rondreis door Zuid-Afrika

Rondreis door Zuid-Afrika

Door: Nouschka - Op: 14-01-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Een onvergetelijke vakantie naar Zuid-Afrika. Wil jij een onvergelijkelijk vakantie beleven in een land wat bijna alles te bieden heeft qua natuur? Boek dan een vakantie naar de Oost- of West-Kaap in Afrika. Hier vind je ongerepte stukken natuur wat varieert van lange witte standen tot ruige bergen, enorm veel rivieren, natuurreservaten, bossen en prachtige groene valleien. Je kunt genieten van de heerlijke Kaapse wijnen of je laten verrassen door de prachtige natuur. Een ding is zeker: boek een vakantie naar Zuid-Afrika en je beleeft een onvergetelijke vakantie!

Rondreis door Zuid-Afrika

Zou jij graag eens op vakantie gaan naar Afrika? Dan is de Oost-Kaap een geweldige plek om eens te bezoeken. Het is namelijk de op een na grootste provincie van Zuid-Afrika waarin je een stukje oorspronkelijk Afrika ziet. Een reis naar Zuid-Afrika is een beleving die je je hele leven bij zal blijven.

De omgeving van de Oost-Kaap

Wil je graag aan het strand verblijven? Dan is de Wild Coast een geweldig kustgebied. Het is zeker de moeite om hier eens een kijkje te nemen. Ook de schittende Sunshine Coast is heerlijk als je wilt genieten van zon, zee en strand. Daarnaast is de ongerepte natuur in het binnenland ook een aanrader. De Oost-Kaap biedt namelijk ruige bergen, dichte bossen, rivieren, natuurreservaten en groene valleien. Je kan er de Big Five spotten en nog veel meer wilde dieren. Kies jij liever voor een actieve vakantie? Ga dan paardrijden, bergbeklimmen, duiken of skiën in Little Switzerland.

Wild Coast en “de plaats van de donder”

Breng een bezoek aan “de plaats van de donder”. Dit is een bijna perfecte opening in een rotswand. Niemand weet hoe deze opening is ontstaan, maar er bestaan verschillende theorieën die duidelijkheid zouden moeten scheppen. Er is natuurlijk een wetenschappelijke verklaring, maar de mythologie van de bevolking maakt uiteraard meer indruk. Wil jij weten hoe deze mythologie klinkt? Boek dan snel een vakantie naar de Oost Kaap in een van onze mooiste vakantiewoningen en hoor het verhaal van de inwoners zelf.

De schoonheid van de West-Kaap

De West-Kaap is het meest zuidelijke deel van Afrika. Hier ligt een van de mooiste steden van de wereld, namelijk Kaapstad. Je kunt hier een bezoek brengen aan de bekende Tafelberg. Dit is het hoogste punt van Kaapstad en zorgt voor een adembenemend uitzicht. Het is perfect om te wandelen, omdat je aan de linkerkant de 12 Apostles en Lions Head ziet en aan de rechterkant Devil's Peak. Bij goed weer kun je misschien zelfs het stadion ziet dat in 2010 voor het WK gebouwd is.

Het Kaapse Wijnland

Ben jij een wijnliefhebber? Dan is de West-Kaap een geweldige bestemming voor jou. Achter Kaapstad begint namelijk het Wijnland. Uit dit gebied komen erg goede wijnen. Je kunt hier een bezoek brengen aan wijnboerderijen en genieten van hun heerlijke wijnen. Kun je niet wachten om de verschillende wijnen op locatie te proeven? Neem dan snel eens een kijkje in ons aanbod van vakantiewoningen in de West-Kaap.

Er zijn vele bezienswaardigheden die bezichtig kunnen worden in dit prachtige land! Ga jij op ontdekkingstocht? Boek dan voordelig en heel gemakkelijk een vakantiehuisje met extra luxe op ZieZo Vakantiehuizen.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte