X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Samen reizen is samen delen

Samen reizen is samen delen

Door: Lotte Jacobs - Op: 08-06-2016 - Gewijzigd: 06-04-2017
Een weekendje weg met de hele familie? Een groepsvakantie met vrienden of een midweek er tussenuit met de collega's? Hoe gezellig is het om met een grote groep op vakantie te gaan? Natuurlijk hoort bij elke groepsvakantie, ook een leuke groepsaccommodatie, zodat je met z'n allen samen zit. Niets is toch fijner dan een vakantie samen te delen?

Geniet met elkaar tijdens een groepsvakantie

Groepsvakanties zijn erg gezellig! Je beleeft samen de mooiste momenten, organiseert leuke activiteiten en kunt lekker relaxen aan bijvoorbeeld het zwembad. Een groepsaccommodatie is een ideale uitvalsbasis om verschillende dingen in te ondernemen. Een plek waar je samen spelletjes kunt spelen, waar je lekker kunt zwemmen, waar je in de zon kunt liggen, waar je samen kunt koken en waar je heerlijk met z'n allen kunt genieten van een heerlijk avondmaal. In groepshuizen kun je veel mensen kwijt en heb toch nog je eigen privacy! Wat wil je nog meer?

Groepshuizen voor iedereen

Met wie je dan ook van plan bent om je groepsvakantie te vieren en samen te genieten van alle momenten, er zijn voor alle soorten vakanties leuke groepsaccommodaties. Of je nou kiest voor een skivakantie in Oostenrijk met 10 personen of een zonvakantie in Kroätie voor 12 personen, het is vaak erg lastig om een geschikte groepsaccommodatie te vinden. ZieZo biedt je de allermooiste groepshuizen voor elke gelegenheid en door heel Europa. Het voordeel van vakantiehuizen voor grote groepen is dat ze ook nog eens niet zo duur zijn. Ben je intussen zover dat je een groepsaccommodatie wilt huren? Beleef dan nu de gezelligheid, sfeer en heerlijke vakanties in de groepshuizen van Vakantiehuishurenonline.nl.

 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Tipo 8 (ATE115) 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Les Montagnettes Lombarde (VTH301) 8 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Les Montagnettes Lombarde (VTH302) 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! SWISSPEAK Resorts Rosenlaui 8 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Ferre Nou (POL111) 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte