X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Skivakantie in Oostenrijk

Skivakantie in Oostenrijk

Door: Ruud - Op: 02-01-2014 - Gewijzigd: 27-11-2019
Ga voor een heerlijke wintersport vakantie naar Oostenrijk eens naar Vakantiehuishurenonline.nl voor de beste accommodaties tegen de scherpste prijzen. Er zijn nu zelfs last minutes beschikbaar die de kosten nog lager houden. Genieten na een heerlijk dagje skiën kan in vele accommodaties vanwege een bijbehorende spa. Kies zelf waar de accommodatie gelegen is en met hoeveel mensen u op reis gaat. U hoeft niet perse te gaan skiën of snowboarden maar u kunt ook heerlijk genieten van de natuur met een wandeling op langlaufen. Uw wintersport vakantie begint dus op Vakantiehuishurenonline.nl.

Skivakantie in Oostenrijk

De kerstvakantie maar ook de krokusvakantie zijn dichterbij dan je gedacht had, ben je nog van plan om op wintersport te gaan? Dan is Vakantiehuishurenonline.nl de website waar je de mooiste accommodaties kunt vinden voor scherpe prijzen. Het meest populaire wintersportland is natuurlijk  Oostenrijk, dit komt door de uitgestrekte skigebieden waar u tegen betaalbare prijzen terecht kunt. Natuurlijk is ook de authentieke sfeer een goede reden om voor Oostenrijk te kiezen.

Last minute aanbiedingen

Wil je deze winter nog weg en genieten van een heerlijke skivakantie in Oostenrijk? Neem dan snel een kijkje op Vakantiehuishurenonline.nl en bekijk alle aantrekkelijke last minutes naar de meest moderne of juist authentieke accommodaties in Oostenrijk. De stijlen die hier aangeboden worden verschillen ontzettend, dus een geschikte accommodatie voor je zal er vast en zeker bij zitten. Kies er zelf ook voor hoe ver je van de piste af zit en met hoeveel mensen de vakantie gaat plaatsvinden. Een goed voorbeeld van een mooie accommodatie ligt in Salzburgerland, deze accommodatie is nu nog scherper geprijsd en je kunt na een vermoeiende skidag heerlijk ontspannen in de spa. Begin dus snel met boeken want voor je het weet is de accommodatie al verhuurd.

Niet alleen skiën

Wanneer je geen liefhebber bent van skiën of snowboarden zijn er genoeg andere activiteiten die je kunt doen in de heerlijke Oostenrijkse sneeuw. Ga lekker wandelen of langlaufen of ga van een afstandje bekijken hoe de rest van de piste af zoeft want na een heerlijke dag kun je neerploffen in jouw eigen accommodatie. De accommodaties zijn geschikte voor koppels en gezinnen maar ook voor grotere groepen. Wil je de kosten binnen de perken houden maar toch genieten van enige luxe, dan is een kijkje op Vakantiehuishurenonline.nl minstens de moeite waard. Je zult versteld staan van het aanbod en de lage prijzen die hierbij komen kijken. Je kunt binnen enkele klikken op de knop genieten van een heerlijke wintersport vakantie.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte