X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Slowakije en de Hoge Tatra

Slowakije en de Hoge Tatra

Door: Mai - Op: 11-06-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Een vakantie naar de Hoge Tatra in Slowakije is niet voor iedereen weggelegd. Ben je op zoek naar een strandvakantie? Zoek dan verder, want de Hoge Tatra gaat je dit niet bieden. Een vakantie naar Slowakije is weggelegd voor de actieve mens onder ons. Ga op wintersportvakantie en ontdek de skipistes op de Hoge Tatra. Liever in de zomer naar Slowakije? Ontdek dan een van de vele en bijzondere wandelroutes richting de bergtoppen van de Hoge Tatra. 's Avonds rust je natuurlijk uit in een luxe vakantiehuisje in Slowakije.

De Hoge Tatra is de naam van een prachtig berggebied in het noorden van Slowakije. In de Tatra kun je genieten van schitterende watervallen en andere ongerepte natuur. Je komt er dieren tegen die in Nederland in het wild niet voorkomen zoals wilde zwijnen, otters, lynxen, herten en steenarenden en op de Hoge Tatra groeien wel 1500 verschillende soorten planten! De Hoge Tatra Slowakije laat de natuur op z'n best zien. Ga je voor een Slowakije vakantie op de Hoge Tatra, dan mag je vooral de prachtige bergmeren niet missen. Door het licht van de zon op het water ontstaan de meest indrukwekkende kleureneffecten. Een vakantie in Slowakije heeft zo veel te bieden; als echte natuurliefhebber mag je dit echt niet missen.

Wandelen op de Hoge Tatra

De Hoge Tatra wordt wel eens het meest toegankelijke hooggebergte in Europa genoemd. Op weg naar de bergtoppen vind je goede berghutten en word je geleid door duidelijke paden. Er staan gekleurde bordjes langs de paden zodat je niet verdwaald. Daarnaast is het ook mogelijk om stukken met een kabelbaan omhoog te gaan. 's Avonds en 's nachts rust je natuurlijk uit in je vakantiehuisje in Slowakije, want campings zijn er niet veel. Bovendien vertrekt uw wandelroute al vanaf de vakantieplaatsen, zoals Poprad. Een andere zeer populaire plaats is Vysne Ruzbachy.

Weersomstandigheden Hoge Tatra Slowakije

Vanwege het klimaat is de Hoge Tatra Slowakije zowel in de winter als in de zomer geschikt als vakantiebestemming. Een vakantiehuis in Slowakije huur je in de winter wanneer je een van skigebieden van de Hoge Tatra wilt bezoeken. Er zijn verschillende vormen van wintersport in alle moeilijkheidsgraden. Ga je in de zomer, dan is het weer prima om te wandelen en andere outdoor activiteiten te ondernemen. De temperatuur ligt in de zomermaanden meestal rond de 20 graden en er is de hele dag zon. Bovendien zijn de vele bossen, valleien en grotten dan een prima uitdaging voor de hartstochtelijke wandelaar. Enthousiast geworden om deze bijzondere plek op aarde te gaan ontdekken? Boek dan een Slowakije vakantiehuis en laat je verrassen door Moeder Natuur!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Kamzík 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Olívia 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Olívia 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Natur Resort 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Bachledova Dolina 2 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte