X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Spaanse costas

Spaanse costas

Door: Amber Linskens - Op: 30-06-2015 - Gewijzigd: 07-06-2018
In Nederland begint het lekker warm te worden, maar er blijft niets zo onvoorspelbaar als het weer. Wil je verzekerd zijn van zon? Boek dan snel een vakantie naar Spanje. Er is genoeg keuze, want de costa's lopen van noord naar zuid. Naast de zon kun je ook genieten van het mooie landschap, de zee en heerlijk eten!

Spanje is al jaren een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Ieder jaar zakken er ontzettend veel vluchten, busreizen en autoritten af naar het zuiden. Bij Spanje denken we aan zon, zee, strand en lekker eten. Alle factoren voor een geslaagde vakantie zijn in één land verenigd! Spanje heeft verschillende mooie costa's, waar je aan het strand kunt liggen en heerlijk kunt zwemmen. Met de zomer voor de deur, kan het zijn dat je er nog snel even tussenuit wilt. Hier worden de mooiste plekjes voor je op een rij gezet, zodat je snel en eenvoudig een keuze kunt maken.

Net over de Franse grens: vakantie Costa Brava

Je hoeft niet per se de binnenlanden van Spanje te verkennen om de schoonheid van het land te zien. Net over de Franse grens bevindt zich namelijk de Costa Brava. Bekende steden aan de Costa Brava zijn natuurlijk Barcelona en Girona. Je vindt hier echter ook de gezellige plaatsjes Blanes en Lloret de Mar. Calonge is een van de mooiste dorpjes van Spanje. Dit dorpje heeft een prachtig oud stadscentrum. Een mooie vakantiewoning in Calgone is Mas Barcelo 02. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Met een privé zwembad in de achtertuin hoef je niet ver te gaan voor een beetje verkoeling. De zee ligt echter op maar drie kilometer afstand, dus genieten op het strand is ook een optie.

Boek nu je vakantie naar Spanje

Er zijn zoveel mooie plaatsen in Spanje, maar we richten ons hier op de costa's. De bekendste kust hebben we hierboven behandeld: de Costa Brava. Een andere bestemming waar iedereen wel eens van heeft gehoord is de Costa del Sol. Wij hebben de perfecte bestemming voor jou gevonden. Zeezicht en een zwembad. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt! Villa Las Buganvillas in Mijas-Costas ligt op 300 meter van de zee en heeft een prachtig gedeeld zwembad in de tuin. Kijk voor meer huisjes aan de Spaanse costa's snel op www.vakantiehuishurenonline.nl en boek je last-minute!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte