X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Steeds meer Nederlanders vieren Kerstmis in het buitenland

Steeds meer Nederlanders vieren Kerstmis in het buitenland

Door: Lianne - Bron: Tourpress - Op: 11-11-2011 - Gewijzigd: 10-04-2017
Voor velen is het een traditie om Kerstmis te vieren met de hele familie. Maar steeds meer Nederlanders zijn van plan om de komende feestdagen op vakantie te gaan om de drukte thuis te ontvluchten. Uit onderzoek van Holiday Inn blijkt dat maar liefst 30% van de Nederlanders van plan is om de feestdagen in het buitenland door te brengen.

Enkele resultaten uit het onderzoek zijn:

  • 14% is liever geen gastvrouw of gastheer tijdens de feestdagen
  • 35% van de Nederlanders brengen de feestdagen door met tien of meer mensen
  • 45% van de Nederlanders wil liever de feestdagen ontspannen doorbrengen in een hotel dan voorbereidingen treffen voor de feestdagen.

Uit onderzoek van Holiday Inn is gebleken dat 35% van de Nederlanders de feestdagen ontvlucht door een stad te bezoeken waar ze nog niet geweest zijn. Rond Kerstmis zijn Oostenrijk en Duitsland dit jaar de populairste vakantielanden. New York en Parijs zijn de populairste steden voor een onvergetelijke stedentrip tijdens de feestdagen.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte