X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Stressfactoren op vakantie

Stressfactoren op vakantie

Door: Tara - Bron: USP Marketing Consultancy - Op: 17-10-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Op vakantie zijn er vele factoren die stress veroorzaken, dit zal er voor zorgen dat de vakantie een negatieve draai krijgt. Lees hier meer over de stressfactoren en speel er op in door het te voorkomen of daar positief ingesteld te blijven. Geniet van je welverdiende vakantie dit jaar !

Volgens een kwart van de Nederlanders met kinderen tussen de nul en twaalf jaar is het kwijtraken van een kind tijdens de vakantie, op het strand of in een menigte de grootste stressfactor tijdens een vakantie. Dit is gebleken uit een onderzoek van USP Marketing Consultancy onder gezinnen met kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

Stress door file

Het inpakken en op tijd klaar zijn staat op de tweede plaats van stressfactoren tijdens een vakantie naar Disneyland Parijs . Dit is een vervelende en stressvolle bezigheid volgens 20% van de ondervraagden. Blijkbaar zijn veel mensen tot op het laatste moment bezig om alles netjes achter te laten, voornamelijk op het werk. Dit resulteert in het te laat beginnen met inpakken. Verder ervaart men ook stress van file onderweg, een ziek kind tijdens de vakantie en ruziemakende kinderen.

Plezier van kinderen erg belangrijk

Ook is gebleken dat het plezier van de kinderen erg belangrijk wordt gevonden door de ouders. Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders het ook naar hun zin. Dit vinden mensen het belangrijkst op vakantie. Verder wil men op vakantie graag tot rust komen, de omgeving verkennen en activiteiten ondernemen.

Ergernissen op vakantie

Vakantie is niet alleen maar genieten, er wordt ook flink wat geërgerd. Maar 3% van de ondervraagden gaf aan zich niet te ergeren op vakantie. De grootste ergernis op vakantie is geluidsoverlast van feestende jongeren en andere mensen. Waar men ook niet erg blij mee is, zijn slechte of te kleine bedden op het vakantieadres. Ook vieze toiletten en files zijn een bron van ergernis. Stel je positief in als je op vakantie gaat naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs en negeer al de aspecten die stress veroorzaken, geniet!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte