X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Skigebied Stubaital het familie-skigebied

Skigebied Stubaital het familie-skigebied

Door: Lianne - Bron: Telegraaf - Op: 10-11-2011 - Gewijzigd: 10-04-2017
De Duitse ADAC heeft net als vorig seizoen het Stubaital verkozen tot het beste Oostenrijkse skigebied voor families. Volgens de Skiguide 2011-2012 kunnen families in Duitsland het beste terecht in Reit im Winkl.

Neustift, het grootste dorp van het skigebied Stubaital, biedt veel faciliteiten voor families met kinderen. Kinderen kunnen zich uitleven in een groot kinderspeel- en oefenzaal op de gletsjers. Een kinderskipas kost €20,-, kinderen tot 10 jaar mogen gratis gebruik maken van de skiliften. Een nadeel van dit skigebied is dat de prijzen van de accommodaties flink gestegen zijn ten opzichte van afgelopen voorjaar.

De Duitse winnaar is het skigebied Reit im Winkl. Dit skigebied is ideaal voor families met kinderen vanwege de praktische ligging van de oefenliftjes en het lage opstapje van de Seegatterl-gondel.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte