Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Style je slaapkamer als je favoriete vakantiebestemming

Style je slaapkamer als je favoriete vakantiebestemming

Door: - Op: 26-10-2020 - Gewijzigd: 26-04-2021
Wil je graag de buitenlandse sferen naar je eigen huis halen? Style dan je eigen slaapkamer naar je favoriete vakantiebestemming en kom helemaal tot rust. Zo geven wij je hieronder een aantal stylingtips voor je slaapkamer zodat het straks net lijkt alsof je in het heerlijke Ibiza, Italië, Bali of misschien wel Noorwegen bent. 

Bohemian stijl slaapkamer

Ben jij helemaal fan het eiland Ibiza en zou je graag deze sferen naar je eigen huis willen halen? Dit is allemaal mogelijk! Style je slaapkamer helemaal in Bohemian stijl. Met de bohemian stijl kom je met de gezellige accessoires het verst. Planten zijn hierbij een must! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke Monstera plant of mooie hangplanten. Wanddecoratie kan ook niet ontbreken. Hiervoor zou je kunnen gaan voor een leuke schelpen slinger of een gevlochten raffia. Voor de lamp in je kamer kun je gaan voor een rieten lampenkap. Kies vervolgens nog mooie kleur beddengoed uit met een mooie sprei en leuke kussens en het is net alsof je in Ibiza bent!

Rustige Scandinavische stijl

Is Noorwegen, Finland, Denemarken, Zweden of IJsland jou favoriete vakantiebestemming? Breng dan deze Scandinavische sferen naar je eigen slaapkamer! Om te beginnen is het belangrijk om lichte kleuren te gebruiken op de muur zoals wit, licht groen, licht bruin, enzovoort. Ook de vloer is meestal een in een lichte kleur. De accessoires die je gebruikt moeten ook in rustige kleuren zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lichte houten nachtkastje, een paar mooie lijsten boven aan je bed in een witte, grijze, zwarte of licht bruine kleur en een lichte kleur mat. Ook hier kan hier een plant of een paar droogbloemen niet ontbreken. Kom op deze manier helemaal tot rust in je Scandinavische slaapkamer!

Groene Botanische stijl

Houd jij ervan om in een jungle-achtige omgeving of in een natuurrijk gebied op vakantie te gaan. Breng dan deze botanische stijl dan naar je slaapkamer. Een mooie lichte vloer en heel veel planten in je slaapkamer staat centraal bij deze stijl. Het geeft een rustige uitstraling met de kleur groen als basis.  Behalve de planten zijn ook accessoires hier belangrijk. Denk aan mooie schilderijen, behang en leuke kussens in allerlei mooie natuurtinten. Zo kun je ook nog gaan voor een mooie houten nachtkastje en salontafel. Met de botanische woonstijl breng je de natuur als het waren naar binnen. 

Romantische Italiaanse stijl 

Is Italië een van jouw favoriete vakantiebestemmingen? Zorg er dan voor dat deze romantische stijl mee wordt genomen naar het interieur van je slaapkamer. Zo kun je gaan voor wat warmere tinten in je slaapkamer. Denk aan rood, roze en bruin tinten. Warm licht is hier ook erg belangrijk. Ook is het leuk als je oude ornamenten terug ziet komen in bijvoorbeeld je kleding- of nachtkastje. Kies nog wat mooie kussens, een sprei en een mooie mat uit en het lijkt net alsof je Italië bent. 
 
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte