Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Surfen in Spanje & Portugal

Surfen in Spanje & Portugal

Door: Daan - Op: 05-11-2018 - Gewijzigd: 16-01-2019
Ben je avontuurlijk ingesteld en hou je wel van uitdagingen? Surfen in Spanje en surfen in Portugal  biedt uitkomst. Deze grootmachten op het gebied van surfen zijn al jarenlang een populaire bestemming op het gebied van surfen. We laten je zien wat deze twee bestemmingen nu zo populair maakt en bieden je de absolute hotspots aan op het gebied van surfen. Ook wordt er rekening gehouden met het relax gehalte. Zo kun je evengoed nog een beetje tot rust komen tijdens je vakantie!

Surfen in Spanje: de toplocaties

Spanje geldt al jaren als één van de absolute hotspots op het gebied van surfen. Met name de noordkust wordt gezien als het mekka van het surfen. Het gebied is voorzien van vriendelijke locals, mooie steden, uitstekend eten en is bovendien nog niet overgenomen door het massatoerisme dat zich met name in Zuid-Spanje bevindt. Het surfen wordt hier verder gekenmerkt door een uitstekende kustlijn die beschikt over tal van stranden, baaien en rifbreaks die te boeken zijn tegen gunstige prijzen. Er vinden jaarlijks ook tal van surfkampen plaats in het zogeheten Baskenland van Spanje. Overdag de golven trotseren en 's avonds het nachtleven trotseren? Alles is mogelijk tijdens je surfvakantie in Spanje!

Surfen in Portugal: de toplocaties

Volgens velen kan surfen in Portugal (Ericeira, Peniche) gezien worden als de absolute top. De uitdagende kustlijn zorgt ervoor dat Portugal als enige land ter wereld een 100% golfgarantie mag vrijgeven. Geniet van het fijne klimaat en de gastvrije en vriendelijke bevolking. Portugal beschikt over tal van geschikte surfspots, echter kunnen de locaties Ericeira en Peniche gezien worden als de meest populaire spots. Iedere surfer heeft namelijk de wereldbekende spot 'Supertubos' in Peniche op zijn bucketlist staan! In dit levendige stadje zijn jaar in jaar uit tal van professionele surfers te vinden. Overdag wordt er veel gesurft in surfkampen en 's avonds vinden er tal van leuke feestjes plaats. Kortom surfen in Portugal (Ericeira, Peniche) is een absolute aanrader!

Kies dus een vakantiehuis aan zee op vakantiehuis huren online.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte