Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Thuiskomen, het ergste van vakanties

Thuiskomen, het ergste van vakanties

Door: Kirsten - Bron: HPdetijd - Op: 29-08-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Heb jij ook bepaalde ergernissen als je op vakantie bent? Wat vind jij het ergste van vakanties? Uit onderzoek blijkt dat thuiskomen met stip op nummer een staat van vakantie ergernissen. Dus niet die onhandige tentstokken of die vieze hotelkamer. En ergens klopt dat ook wel. Want als je nét gewend bent aan het goede weer, het uitslapen en het helemaal ontspannen zijn, dan is het meestal weer tijd om naar huis te gaan. Terug naar de dagelijkse sleur van het werken.

Voor velen van ons is de vakantie inmiddels al afgelopen. En wat is er nu vervelender dan na een of twee weken lekker niks doen, weer thuis te komen? Net als we helemaal ontspannen zijn, genieten van het niks doen, van de zon en het uitslapen, is het tijd om weer huiswaarts te keren. Terug naar de dagelijkse sleur vol met huishoudelijke taken en werk.

Ergernissen

Vraag willekeurige mensen op straat wat ze het ergste vinden van vakantie en je zal meermaals te horen krijgen dat regen tijdens het kamperen vervelend is, of die vervelende tentstokken die nooit in een keer goed in elkaar gezet kunnen worden. Of die luidruchtige buren, de vieze hotelkamer en ga zo maar door. Uit onderzoek blijkt echter dat het merendeel van de ondervraagden 'thuiskomen' het ergste vindt van vakanties. Alleen de eerste avond is leuk thuis, weer in je eigen bed onder je eigen zachte dekbed. Alles ruikt weer vertrouwd. Maar thuis komen na de vakantie betekent stapels was wegwerken en poetsen. Thuis zijn betekent werken, vroeg opstaan en je agenda weer in gebruik nemen.

In contact met de echte wereld

Op vakantie zijn we vooral buiten, genieten we van de zeelucht, het eten en sluiten we ons af van de wijde wereld. We staan in contact met de echte wereld. Facebook uit, e-mail uit, even geen stress. Je kan natuurlijk voor altijd thuis blijven en de dagelijkse routine niet ontbreken, want wat niet weet wat niet deert. Maar of dat de oplossing is?

Ontloop die vervelende tentstokken en regen tijdens het kamperen en geniet van alle rust in uw eigen villa, chalet of appartement in Frankrijk, Zwitserland of bijvoorbeeld Amerika. Zo heb je in ieder geval al een aantal ergernissen minder. Kijk op vakantiehuishurenonline.nl voor het actuele aanbod.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte