X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Tips om goedkoop op vakantie te kunnen

Tips om goedkoop op vakantie te kunnen

Door: Nouschka - Op: 21-08-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
De zomer in Nederland is misschien dan wel op zijn hoogtepunt, maar niets geeft natuurlijk zo'n lekker vakantiegevoel als een vakantie naar het buitenland. Veel mensen zijn van mening dat ze flink in de buidel moeten tasten om een leuke vakantie te hebben, maar dit is natuurlijk niet het geval. Hier kun je een aantal tips vinden die jou kunnen helpen bij het besparen van geld op je vakantie, zodat je nog meer kunt genieten en ook meer geld op je vakantie zelf kunt besteden.

Yes, ook Nederland heeft eindelijk weer eens te maken met een goede zomer, met hoge temperaturen en hier en daar natuurlijk (het is en blijft Nederland) een buitje en/of onweer. Toch zorgt dit weer hier in Nederland bij veel mensen nog steeds niet voor het echte vakantiegevoel, aangezien deze mensen graag nog even alle stress, haast en hectiek willen ontvluchten en dus op vakantie willen naar het buitenland. Voor al deze mensen bestaan er nog een aantal tips die veel geld kunnen besparen, zodat je nog meer kunt genieten van je vakantie.

1. Kies voor een last minute

Om geld te besparen is het zeker verstandig om te kiezen voor een last minute. Het nadeel van deze manier van boeken is natuurlijk wel dat je minder keus hebt en dat je soms aan bepaalde datums vastzit. Het grote voordeel is natuurlijk wel dat je je veel geld kunt besparen en als extra pluspunt nog dat je niet zolang hoeft te wachten op je vakantie, maar dat je meestal binnen een paar dagen al vertrekt. Daarnaast kan het ook enorm helpen als je niet in de bouwvak op vakantie wilt, aangezien er in deze tijd al vele vakanties zijn geboekt en de kans klein is dat je hier nog een goede aanbieding vindt.

2. Kies ervoor om doordeweeks te vertrekken

De consumentenbond heeft een onderzoek gehouden naar het feit of je goedkoper uit bent als je op een doordeweekse dag vertrekt of in het weekend. Uiteindelijk is gebleken dat je beter van maandag tot vrijdag kunt vertrekken, aangezien vele andere mensen eerder op een weekenddag boeken. Vermijd het weekend dus en kies ervoor om doordeweeks te vertrekken.

3. Let op het telefoongebruik

Zodra je in het buitenland zit kunnen de telefoonkosten al snel oplopen als je deze veelvuldig gebruikt. Dit komt doordat de tarieven in het buitenland duurder zijn dan als je gewoon in Nederland belt. Daarnaast is het ook een stuk duurder om te internetten. Het is dus zeker verstandig om het internet op je telefoon uit te zetten, of deze alleen aan te zetten op het moment dat je gebruik kunt maken van gratis wifi. Het is tevens mogelijk om een speciale vakantiebundel te kopen bij jouw telecomaanbieder, maar hierbij dien je wel rekening te houden met het feit dat deze vaak voor 1 maand gelden en je dus uiteindelijk nog duurder uit bent.

4. Pinnen op vakantie

Zodra je naar een land op vakantie gaat die een ander betaalmiddel heeft dan de euro, dan dien je vaak extra te betalen op het moment dat je geld pint. Vaak is dit bedrag zo'n 2 euro. Het is dus zeker slim om veel contant geld mee te nemen. Vind je dit niet veilig? Kies er dan voor om grote hoeveelheden ineens te pinnen, zodat je deze extra kosten niet te vaak hoeft te betalen.

5. Type van vervoer

Zodra je al weet in welk land je op vakantie wilt gaan, dan is het zeker slim om even te kijken of het goedkoper is om met het vliegtuig, de bus of de eigen auto te gaan. Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken op welke manier de reis het langste duurt, aangezien een langere reis uiteindelijk ook meer geld zal kosten. Heb je besloten om met het vliegtuig te gaan? Dan moet je ook even kijken welke vliegtuigmaatschappij de goedkoopste vlucht aanbieden. Dit kan namelijk ook veel geld schelen en het is zodoende dus zeker het bekijken waard.

En vergeet natuurlijk niet de laatste tip waarbij je kiest voor een goedkoop vakantieverblijf. Wij bieden je een assortiment van vele voordelige vakantiewoningen die online geboekt kunnen worden. Extra voordeel bij een vakantiehuis is dat jezelf eten kookt en dus niet betaald voor het eten in een all inclusieve hotel en ook niet elke avond hoeft te gaan uiteten. Benieuwd naar onze bestemmingen en de scherpgeprijsde vakantiehuisjes, kijk dan gauw verder op de webisite.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte