X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Top 5 mooiste steden van Italië

Top 5 mooiste steden van Italië

Door: Michel - Op: 11-10-2019
Ciao bella Italië. Aan schoonheid geen gebrek in het mode land Italië. Het heerlijk klimaat, de legendarische steden, de Italiaanse keuken, de gastvrije bevolking en het land van design. Italië trekt jaarlijks veel toeristen door de veelzijdigheid van het land. Wie graag de allermooiste steden in de wereld bezoek zit helemaal goed in Italië. Het land leent zich uitstekend voor een stedentrip. Vakantiehuishurenonline heeft hét lijstje met de 5 mooiste steden van Italië. Welke stad streep jij als eerste af van je bucketlist?

Stedentrip Italië: de hoofdstad Rome

De hoofdstad van Italië: Rome. Een stad die zich terecht de hoofdstad van Italië mag noemen. Wanneer je Rome bezoekt tijdens een stedentrip heb je aan fantastische bezienswaardigheden geen gebrek. Rome is de stad van het Colloseum, de Trevifontein en het Vaticaan. Een stedentrip naar Rome is een mystieke en stijlvolle trip. De stad heeft flair, maar is op een bepaalde manier toch super trendy! Leef La Dolce Vita: het goede leven tijdens je stedentrip in Rome. Waan je over de gezellige pleinen, heerlijke terrassen en vooral tussen de mooie mensen!

Florence: de mooiste stad van Italië

Niemand zal door Florence slenteren en ontkennen dat Florence niet de mooiste stad van Italië is. De stad barst van de bezienswaardigheden: een combinatie van schitterende kerken, toonaangevende musea en pleinen. Een stedentrip naar Florence geeft jou het gevoel van de local, zeker wanneer je net buiten het hoogseizoen reist. Drink “un caffé” in Italiaanse stijl aan de bar en geniet van de lekkerste pasta's.

Modieuze stedentrip naar Italië: Milaan

Deze stijlvolle stad behoort zonder twijfel tot de mooiste steden van Italië. Milaan is hét centrum van de Italiaanse modewereld. Reis er heen met een leeg koffer en bezoek Galleria Vittorio Emanuelle II tijdens je stedentrip in Milaan. Hier vindt je alle, echt alle designer keten waar je hart sneller van gaat kloppen. Milaan is niet alleen een modestad. Ook wanneer je geen behoefte hebt aan een nieuwe garderobe behoort Milaan tot een van de mooiste steden van Italië en zelfs van de hele wereld! Breng een bezoekje aan het indrukwekkende Castello Sforzesco en waan je het 's avonds over de terrassen in de wijk Navigli. Proost, op het leven!

De romantische stad: Venetië

Een romantische stedentrip beleven in één van de mooiste steden van Italië: Venetië. Deze fotogenieke stad is een prachtige bestemming voor een romantisch uitje samen. Ervaar de eeuwen oude traditie: gondel varen! De gondelier zal je alles vertellen over de mooie stad Venetië en afzetten bij één van de karakteristieke pleinen die Venetië rijk is. Geniet samen van een diner bij kaarslicht in een Italiaans restaurantje!

Stedentrip naar de Italiaanse pastakeuken: Bologna

De wereldberoemde pasta die je in ieder restaurant ter wereld terug vindt: pasta bolognese komt oorspronkelijk uit deze regio. Deze Italiaanse stedentrip brengt je naar de buik van Italië. Iedere liefhebber van eten kan zich in deze stad helemaal uitleven. Wanneer je tijdens je citytrip in Italië, de mooie stad Bologna bezoek probeer dan een bordje tagliatelle al ragu: pasta bolognese. Smakelijk!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte