X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Top 5 populairste attracties in Nederland

Top 5 populairste attracties in Nederland

Door: Lianne - Bron: NBTC.nl - Op: 27-06-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Ontdek in Nederland de leukste dierentuinen, attractieparken en musea. Met de top vijf van de best bezochte attracties van Nederland kun je alvast ideeën op doen voor een daguitje. De nummer één van de top vijf is makkelijk te raden: met maar liefst 4 miljoen bezoekers staat het pretpark de Efteling in 2011 weer aan de top.  

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) heeft een top vijf van de meest bezochte attracties in Nederland samengesteld. Deze top is bepaald aan de hand van het bezoekersaantal. Op nummer één staat natuurlijk de Efteling. Met maar liefst 4 miljoen gasten is dit attractiepark in Kaatsheuvel de best bezochte attractie in Nederland. De andere plekken in de top 5 worden aangevuld door Diergaarde Blijdorp, Burgers' Zoo, Attractiepark Slagharen en het Van Gogh Museum. De twee dierentuinen Diergaarde Blijdorp en Burges Zoo hebben samen ongeveer 1.503.529 gasten ontvangen. Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft in 2011 ongeveer 1.600.300 bezoekers ontvangen. De vijfde plaats in de top van de meeste populaire attracties in Nederland is bezet door pretpark Slagharen, met maar liefst 1.450.000 gasten. Andere attractieparken in Nederland die hoog scoren in de lijst zijn Duinrell, Walibi Holland, Artis en Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Zoals je kunt lezen heeft Nederland genoeg attracties te bieden voor leuke uitjes in eigen land. Verspreid over het hele land liggen pretparken, musea en attractieparken. Dus waarom een vakantiehuisje huren in het buitenland wanneer er in Nederland ook genoeg te zien en te doen is? Bekijk de vakantiehuizen in Nederland voor diverse vakantiehuizen dicht bij deze attracties. Vier met het hele gezin een vakantie in Nederland.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte