X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

Door: Amy - Op: 22-09-2015 - Gewijzigd: 06-04-2017
In Nederland op vakantie gaan kan prima met je hele gezin of lekker met z'n tweetjes. Nederland heeft veel prachtige natuurgebieden die je echt gezien moet hebben. Van de Nederlandse zee, tot aan de Achterhoek of Friesland elke streek heeft z'n eigen charmes. Wij hebben voor je een selectie gemaakt van onze beste huisjes in de mooiste regio's.

Wanneer je graag op vakantie gaat hoef je niet altijd voor een verre bestemming te kiezen. In Nederland op vakantie gaan kan een prima alternatief zijn voor een dure stedentrip of zonvakantie. Vaak wordt gezegd dat het weer onvoorspelbaar is in Nederland. Mocht het een dagje regenen dan kun je prima naar een binnenzwembad gaan of een museum bezoeken.

Op vakantie in Nederland

Je kunt naar de zee, de Achterhoek maar ook naar het mooie Friesland. Op vakantie gaan in Nederland is ideaal voor gezinnen maar ook voor koppeltjes. Een vakantie in Nederland is  gemakkelijk voor mensen die graag dichtbij huis willen blijven. Je hoeft dan geen uren meer te reizen om op je bestemming te komen. Nederland heeft veel mooi plekjes die je echt gezien moet hebben.
Wij hebben voor jou vakantiehuizen op een rij gezet die ideaal zijn voor een vakantie in eigen land.

Vakantie aan Zee

Aan zee kun je even heerlijk uitwaaien. Overdag kun je een strandwandeling maken en in de avond een hapje eten bij een leuke strandtent. Wij hebben voor je een leuk huisje geselecteerd in het plaatsje Wemeldinge. Het huisje ligt in het mooie groene vakantiedorp 'De Stelhoeve'. Het huisje ligt slechts 50m van zee en het strand is te vinden op 500m. Dit huisje is ingericht voor 5 personen en geschikt voor kleine kinderen.
 

Op vakantie in de Achterhoek

In de Achterhoek kun je genieten van de mooie natuur. De Achterhoek is dan ook uitermate geschikt voor mensen die graag wandelen en fietsen. Je kunt in het plaatsje Lochem veel vakantiehuizen vinden. Wij hebben voor jou een leuk huisje geselecteerd. In vakantiepark 'Buitencentrum Ruighenrode' kun je goed de mooie natuur van de Achterhoek terug vinden. Het huisje is geschikt voor 6 personen, er zijn ook andere type huisjes te huren op dit vakantiepark.
 

Vakantie in Friesland

Terwijl Friesland vooral bekend is van de Elfstedentocht kun je ook hier prima op vakantie. Het Fries Scheepsvaart Museum is bijvoorbeeld zeker eens een bezoekje waard. We hebben voor je een mooie luxe villa geselecteerd. Deze villa is voorzien van alle gemakken zoals een afwasmachine en een sauna. Villa 'Krekt Oer 't Wetter' is direct gelegen aan het water en midden in het groen. Dit huisje is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.
 

 

Zo zie je maar dat je prima vakantie in Nederland kan vieren. Door op de foto's te klikken kom je op de site van de desbetreffende huisjes.

  

De Stelhoeve                                           Buitencentrum Ruighenrode                 Villa Krekt Oer 't Wetter 

 

 

      

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte