Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantie in Noorwegen

Vakantie in Noorwegen

Door: Dayenne - Op: 16-10-2018
Noorwegen is een prachtig land dat deel uitmaakt van Scandinavië. Dit land is erg gevarieerd waardoor iedere vakantie hier weer anders is. Door de grote variatie is het land ook zeer in trek bij een groot aantal doelgroepen. In deze blog lees je wat er allemaal te doen is in Noorwegen en vertellen we je wat je zeker niet kunt missen tijdens je vakantie in Noorwegen. 

Een vakantie voor de natuurliefhebber

Doordat Noorwegen zo veelzijdig is, is het land ook zeer aantrekkelijk voor de natuurliefhebbers. De natuur in Noorwegen is namelijk het hele jaar door adembenemend. In het voorjaar kun je in Noorwegen tijdens je vakantie genieten van alles wat in de bloei staat. Dit zijn onder andere prachtige fruitbomen, maar ook wilde bloemen schieten weer uit de grond. In het voor- en najaar kun je daarnaast lange wandelingen maken door de bergen waarbij je verschillende landschappen tegenkomt en de ongerepte natuur ziet. Hierdoor is een wandelvakantie in Noorwegen nooit saai.

Daarnaast is een vakantie naar Noorwegen ook erg geschikt wanneer je de Noorse Fjorden eens in levende lijven wilt meemaken. De steile wanden en watervallen zullen je versteld laten staan. Wil jij ook wat van Noorwegen op het water zien? Dan is een trip naar het zuiden aan te raden! Jij kan hier op een van de vele boten een tocht maken en via het water een van de bekende inhammen aanschouwen.

Noorwegen: ook voor de sportieve toerist

Wil jij iets meer actie beleven in Noorwegen tijdens je vakantie? Dan kun je kiezen voor een gave wintersportvakantie. In de winter kun je naar verschillende plaatsen in de bergen waar genoeg verse sneeuw ligt om een goede wintersportvakantie te hebben. Je zult misschien denken; 'Noorwegen heeft in de winter maar een paar uren daglicht'. Dat klopt, maar je kunt toch enorm goed skiën en snowboarden op deze plaatsen. De pistes zijn namelijk verlicht waardoor jij niet alleen overdag maar ook in de avonduren je afdaling kunt maken. Daarnaast kun je tijdens je vakantie ook activiteiten doen als bobsleeën, ijsvissen en een hondensleetocht maken of switch eens van de ski's naar de langlauf latten!

Een vakantiehuis in Noorwegen boeken

Wil jij meerdere plaatsen zien van Noorwegen? Dan kun je ervoor kiezen om een rondreis door Noorwegen te maken. Hierdoor zie je niet alleen de natuur, maar maak je ook de Noorse cultuur mee, bezoek je oude steden en kun je het Noorderlicht aanschouwen. Daarnaast is Noorwegen ook een land dat perfect is wanneer je met je familie op vakantie wilt gaan. Iedere dag is anders in te vullen waardoor je een veelzijdige vakantie hebt met prachtige herinneringen na afloop. Bij Vakantiehuis Huren Online hebben wij een groot aanbod waardoor er altijd een vakantiehuis is dat aansluit op jouw wensen en eisen. Bekijk hier ons aanbod en vind het vakantiehuis in Noorwegen dat bij jouw vakantie past!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte