Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantie trends 2013

Vakantie trends 2013

Door: Anne - Op: 02-07-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Nederlanders gaan graag op vakantie. Zelfs de crisis houdt ons in 2013 niet tegen, want we willen in tijden van de crisis gewoon op vakantie gaan. Maar waar gaan we heen en wat gaan we precies doen? Speciaal voor jou hebben wij de zomer vakantie-trends-2013 op een rijtje gezet. Ontdek de vakantiehypes van hartje zomer 2013 en laat je inspireren door ZieZo Vakantiewoningen. Voor ieder is er wel een leuke, zonnige vakantietrend op maat! Lees hier verder.

Voor we het weten nadert de zomervakantie en wil jij natuurlijk op een bijzonder plekje verblijven. Wij Nederlanders vinden op vakantie gaan erg belangrijk. Daarom heeft ZieZo speciaal voor jou de belangrijkste vakantietrends voor een onvergetelijke vakantie op een rijtje weten te zetten om jou alvast voor te bereiden op hartje zomer 2013! Ga er lekker voor zitten en bekijk de trends.

Social travel

Deze trend is stipt nr. 1. Bij Social Travel staat het sociale aspect van reizen in het middelpunt. Vakantiegangers leggen contact met de lokale bevolking via bemiddelingssites. Social Travel haakt in op de behoefte van reizigers aan een persoonlijke vakantie, weg zijn van het massatoerisme.

Escape to nature

Deze trend is voor de echte reizigers die vooral de rust opzoeken tijdens hun vakanties. Het ontsnappen van de dagelijkse realiteit, daar draait het om bij Escape to nature. Genieten van de natuur met al haar rust en reinheid. ZieZo Vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in de mooie natuur op rustige plaatsen. Neem nu een kijkje!

Expertcation

Alleen maar luieren op vakantie is niet meer van nu. Het doel van deze trend is iets leren van jouw vakantie. Nuttig zijn op vakantie, van taalcursussen tot kookworkshops en van salsales tot pottenbakken. De Expertcation vacations sluiten mooi aan bij jouw persoonlijke interesses.  

Multi-generation travel

Deze trend klinkt lastig in de oren maar niets is minder waard. Bij deze trend staat het gevoel van samenzijn centraal. Multi-generation is met de hele familie op vakantie gaan! Iedereen kan zijn eigen weg gaan maar uiteindelijk komen ze samen allemaal weer terug. Het draait om vakanties met de heel familie: grootouders, ouders en kleinkinderen.

Staycation & in eigen land: kort weg

Staycation is de thuis-blijf-vakantietrend van nu. Deze vakantiehype is helemaal hip onder vele Nederlanders. Met Staycation speel jij toerist in eigen stad. De thuisblijfvakantie biedt vele voordelen: geen stress met koffers inpakken en geen files onderweg. Blijf lekker thuis en maak leuke dagtrips of ga een weekendje weg in eigen land. Voor een weekendje weg vind je bij ZieZo de leukste vakantiewoningen voor een prikje. Kom tot rust in een van de vele goed verzorgde appartementen van ZieZo Vakantiewoningen. In een vakantiehuis van ZieZo kun jij zorgeloos genieten van jouw welverdiende vakantie!

Volg jij al deze vakantietrends op? ZieZo Vakantiewoningen wenst jou een prettige vakantie!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte