X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiegeld

Vakantiegeld

Door: Nicole - Op: 17-05-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Met de zomervakantie in zicht, wordt de balans van het vakantiegeld door de meeste mensen weer opgemaakt. Waar gaan we heen & met welk budget? Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlanders niet genoeg vakantiegeld ontvangen om hun zomervakantie van te betalen. Daarnaast kiezen sommige om het geld op de spaarrekening te zetten en andere besteden het vakantiegeld buiten de zomer.

De zomervakantie is weer bijna in zicht en dus zijn de meeste mensen druk in de weer op reisaanbiedingswebsites om zo de ideale vakantie te vinden. Het vinden van een geschikte vakantie die voor ieder lid van de familie geschikt is, kan nog een hele opgave zijn. Zaken als het land, het klimaat en bezienswaardigheden die ook nog binnen het vakantiebudget vallen zijn van groot belang. En vooral het vakantiebudget kan tegenwoordig een tegenvaller zijn. Bijna de helft van de Nederlanders heeft namelijk onvoldoende vakantiegeld om een zomerreisje te betalen.

Het Nederlandse vakantiebudget

Het vakantiegeld wat de werkende Nederland krijgt, blijkt vaak niet genoeg te zijn voor een vakantie. De meeste mensen moeten daarom geld van de spaarrekening bij het vakantiegeld leggen om in de zomer weg te gaan. Het ontvangen vakantiegeld wordt in de meeste gevallen wel daadwerkelijk aan vakantie besteed. Bijna 50% van de Nederlanders gebruikt het geld voor een zomervakantie, tegen 13% die het besteed aan een vakantie buiten de zomer. Daarnaast zet ruim een derde het geld apart op een spaarrekening of spaart voor een toekomstige vakantie.

Veranderingen vakantiegeld

Vooral gezinnen met kinderen geven het vakantiegeld uit aan een zomervakantie. Terwijl alleenstaanden er vaak voor kiezen op geld op een spaarrekening te zetten voor onvoorziene uitgaven. Een percentage van 11% zegt echter geen vakantiegeld te krijgen. De meerderheid van de mensen, zo'n 74% krijgt vakantiegeld in mei en ongeveer 16% ontvangt het in juni. Een andere verandering is dat door de crisis mensen steeds vaker goedkoper op vakantie gaan. Wat doe jij met je vakantiegeld? Boek je hier gemakkelijk online een voordelige vakantie of wacht liever tot het hoogseizoen voorbij is?

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte