X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuis Friesland

Vakantiehuis Friesland

Door: Daan - Op: 28-11-2018 - Gewijzigd: 16-01-2019
Met een uiteenlopend aanbod aan vakantiehuizen is Friesland een absolute hotspot om je weekend of vakantie door te brengen. Met huizen in tal van prijsklassen zit er voor iedereen wel een geschikt vakantiehuis in Friesland bij!

Friesland aan het water

Friesland aan het water kan gezien worden als het grootste waterparadijs van Nederland. Op zoek naar een vakantiehuis aan het water? Friesland biedt je tal van mogelijkheden om kennis te maken met de zee en talloze meren. Zo kun je aan boord gaan van een traditioneel Friese skûtsje of een sloepje huren en een tocht maken door de grachten van de Elfstedenstad. Tussendoor heb je dan de mogelijkheid om aan te meren bij een van de mooie Friese haventjes.

Wil jij een vakantiehuisje in Friesland aan het water met iets meer uitdaging ervaren? Waag je dan aan activiteiten als flyboarden of kitesurfen. Met tal van surfspots verspreid door de provincie ben je verzekerd van genoeg spanning!

Activiteiten in Friesland

Naast wateractiviteiten heeft Friesland ook nog een groot scala aan andere evenementen te bieden. Zo kun je ervoor kiezen om vanuit jouw vakantiehuisje in Friesland pittoreske Friese dorpjes te gaan bezoeken of te gaan watersporten in het mooie Friese Merengebied. Bij ons kun je dag en nacht terecht voor de leukste wandel-, fiets-, vaar-, of relaxvakantie in Friesland. We hebben een overzicht gemaakt van de verschillende evenementen die makkelijk met een vakantiehuisje in Friesland te combineren zijn.

  • Visje vangen?
    Toe aan ontspanning? Kies er dan voor om een lekker dagje te gaan vissen aan de meren van de Elfstedentocht! Met tal van pareltjes in het Friese water ben je verzekerd van een goede vangst.
  • Dagje erop uit met de kids
    Een dagje doen wat de kids willen? Dan is speelpark de Sanjes Fertier een absolute aanrader. Dit leuke speel- en dierenpark zorgt voor voldoende vermaak.
  • Maak de oversteek naar Ameland!
    Maak vanuit je vakantiehuis in Friesland de oversteek naar de waddeneilanden. De Amelander vuurtoren is een échte eyecatcher!

Vakantiehuisje Friesland particulier huren

Er zijn jou inmiddels al tal van vakantiegangers voorgegaan met het huren van een vakantiehuisje Friesland als particulier. Net als alle andere vakantiehuizen voldoen ook de particuliere vakantie bungalows aan voldoende uitstraling en kwaliteit. Het is voor zowel jong en oud mogelijk om een huisje te huren en met het uiteenlopende aanbod van evenementen is een aangenaam vakantieverblijf gegarandeerd. 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! De Veenhoop Watersport en Recreatie 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! De Veenhoop Watersport en Recreatie 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Bungalowpark It Wiid 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Beach Resort Makkum 12 personen / 7 kamers / 6 slaapkamers Aanbieding! RCN De Potten 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte