Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuis Friesland

Vakantiehuis Friesland

Door: Daan - Op: 28-11-2018 - Gewijzigd: 16-01-2019
Met een uiteenlopend aanbod aan vakantiehuizen is Friesland een absolute hotspot om je weekend of vakantie door te brengen. Met huizen in tal van prijsklassen zit er voor iedereen wel een geschikt vakantiehuis in Friesland bij!

Friesland aan het water

Friesland aan het water kan gezien worden als het grootste waterparadijs van Nederland. Op zoek naar een vakantiehuis aan het water? Friesland biedt je tal van mogelijkheden om kennis te maken met de zee en talloze meren. Zo kun je aan boord gaan van een traditioneel Friese skûtsje of een sloepje huren en een tocht maken door de grachten van de Elfstedenstad. Tussendoor heb je dan de mogelijkheid om aan te meren bij een van de mooie Friese haventjes.

Wil jij een vakantiehuisje in Friesland aan het water met iets meer uitdaging ervaren? Waag je dan aan activiteiten als flyboarden of kitesurfen. Met tal van surfspots verspreid door de provincie ben je verzekerd van genoeg spanning!

Activiteiten in Friesland

Naast wateractiviteiten heeft Friesland ook nog een groot scala aan andere evenementen te bieden. Zo kun je ervoor kiezen om vanuit jouw vakantiehuisje in Friesland pittoreske Friese dorpjes te gaan bezoeken of te gaan watersporten in het mooie Friese Merengebied. Bij ons kun je dag en nacht terecht voor de leukste wandel-, fiets-, vaar-, of relaxvakantie in Friesland. We hebben een overzicht gemaakt van de verschillende evenementen die makkelijk met een vakantiehuisje in Friesland te combineren zijn.

  • Visje vangen?
    Toe aan ontspanning? Kies er dan voor om een lekker dagje te gaan vissen aan de meren van de Elfstedentocht! Met tal van pareltjes in het Friese water ben je verzekerd van een goede vangst.
  • Dagje erop uit met de kids
    Een dagje doen wat de kids willen? Dan is speelpark de Sanjes Fertier een absolute aanrader. Dit leuke speel- en dierenpark zorgt voor voldoende vermaak.
  • Maak de oversteek naar Ameland!
    Maak vanuit je vakantiehuis in Friesland de oversteek naar de waddeneilanden. De Amelander vuurtoren is een échte eyecatcher!

Vakantiehuisje Friesland particulier huren

Er zijn jou inmiddels al tal van vakantiegangers voorgegaan met het huren van een vakantiehuisje Friesland als particulier. Net als alle andere vakantiehuizen voldoen ook de particuliere vakantie bungalows aan voldoende uitstraling en kwaliteit. Het is voor zowel jong en oud mogelijk om een huisje te huren en met het uiteenlopende aanbod van evenementen is een aangenaam vakantieverblijf gegarandeerd. 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Bungalowpark It Wiid 5 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! De Veenhoop Watersport en Recreatie 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Krekt Oer 't Wetter 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Natural Resort Fryslân 10 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! RCN De Potten 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte