X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuisje huren met oud en nieuw

Vakantiehuisje huren met oud en nieuw

Door: Nathalie - Op: 26-11-2014 - Gewijzigd: 28-11-2018
Met oud en nieuw een overnachting in een andere stad; dat is pas leuk! Je kunt nu nog een huisje huren met oud en nieuw: in Nederland, maar ook buiten Nederland als je dat wilt!

Bij Ziezo heb je de keus uit meer dan 30 vakantiehuisjes, waar je met oud en nieuw een overnachting kunt boeken voor je hele vriendengroep of familie. Dat is weer eens wat anders: oud en nieuw in een andere stad vieren. Gezellig in een knusse bungalow. Zo heb je een vakantiegevoel, ben je samen met je vrienden of familie, en kun je eens op een andere manier het nieuwe jaar in gaan.

Huisje huren oud en nieuw

Pas je zoekopdracht voor een huisje huren met oud en nieuw gemakkelijk aan in het linkermenu. De zoekmachine van Ziezo staat nu op een verblijf van 2 dagen, voor 8 tot 22 personen. Als je een huisje wilt huren met oud en nieuw met minder personen, pas je dit gewoon aan en dan heb je nog meer keus!

New Year's Eve feestje?

Wellicht heb je kaartjes voor een spectaculair New Year's Eve feest, maar heb je eigenlijk niet zo'n zin om te boppen – en ligt het toch wel een eindje uit de richting van je huis. Pas dan je zoekopdracht aan voor een oud en nieuw overnachting in de buurt van je feest!

Zeker ook als je geen groot feest op de planning hebt staan, is het geweldig om een huisje te huren met oud en nieuw. Je kunt bij de accommodaties vaak van alles ondernemen, maar kunt ook gezellig binnen in het huisje oudjaar doorbrengen. Na een gezellige oud en nieuw overnachting, kun je dan gezellig met elkaar ontbijten, zwemmen, de omgeving verkennen etc.

Kies jouw ideale accommodatie

En uiteraard kun je ook een voorkeur aangeven voor het aantal slaapkamers, aantal badkamers, de faciliteiten en het aantal sterren voor je huisje huren met oud en nieuw. Ideaal voor een mini-vakantie met al je vrienden of je hele familie op een leuke plek. Zonder dat iemand daarvoor zijn huis aan moet bieden.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte