X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiewoningen in Frankrijk meest geliefd

Vakantiewoningen in Frankrijk meest geliefd

Door: Lianne - Bron: Tourpress - Op: 04-10-2011 - Gewijzigd: 10-04-2017
Uit cijfers van de zoekmachinegigant Google blijkt dat Frankrijk het meest favoriete vakantieland is voor het huren van een vakantiewoning. Dit is dan ook niets voor niets: glooiende groene heuvels, pittoreske dorpjes, mondaine badplaatsen en uitstekende wintersport faciliteiten. Een vakantiehuis huren in Frankrijk is een begin van een onvergetelijke vakantie in dit Bourgondisch land. Door de zoekresultaten van Google is het nauwkeurig vast te stellen welke vakantielanden het populairst zijn.

Overige populaire vakantielanden 

De tweede plaats is voor het vakantieland Italië ondanks de lichte daling in de populariteit sinds 2010. De nummer drie tot vijf zijn achtereenvolgens Duitsland, België en Oostenrijk. Het vakantieland Frankrijk is overduidelijk de koploper in vergelijking met de zoekresultaten van de andere vakantielanden. Het aanbod van vakantiewoningen in Frankrijk vormt dan ook een groot deel van het totale Europese aanbod van vakantiewoningen. Frankrijk biedt voor alle doelgroepen geschikte vakantiewoningen, dit komt mede door het divers aanbod qua prijs en kwaliteit en de diversiteit in de streken. 

Vakantielanden top vijf vakantiewoningen

De landen in de top vijf hebben ieder hun eigen charme en hebben om die reden elk unieke vakantiewoningen, sfeer en omgeving te bieden. Bekijk onderstaand de vijf vakantielanden:
 
Top 5
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte