X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Verrassend Finland

Verrassend Finland

Door: Carlijn - Op: 20-01-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Finland is een land dat je misschien niet meteen aantrekt als vakantieland. Probeer die gedachte aan de kant te zetten, want er zijn namelijk ontzettend veel dingen te doen in dit schitterende land. Er is voor iedere reiziger wel wat te beleven. Vooral voor de natuurliefhebber is Finland een absolute droombestemming, want de ongerepte natuur en het wildlife in dit land is ongekend. Verder zijn er nog veel meer dingen te doen, dus lees vooral verder en laat je verbazen door het veelzijdige Finland!

Verrassend Finland

Finland ligt in Scandinavië, net als Noorwegen en Zweden. De eerste gedachte die bij je opkomt is waarschijnlijk dat dit niet echt een vakantieland is. Think again. Want in Finland is namelijk ontzettend veel te beleven. Het is niet alleen maar sneeuw, maar juist een combinatie van uitdagende natuurlandschappen, schitterend wildlife en heerlijk ontspannen in de welbekende finse sauna's. Maar wat is nu een echte to do in Finland? Wij vertellen het je!

Bruine beren spotten

Heb je altijd al een bruine beer in het echt willen zien? In Finland is die kans zeer groot. Verblijf in een speciale schuilhut en wellicht komen er een paar harige gasten langslopen. Zo kun je een bruine beer spotten, maar zie je misschien ook een wolf of veelvraat.

Midzomernacht in Finland

Op 21 Juni is de langste dag van het jaar, dat is ook in Finland het geval. Maar wat het in Finland extra speciaal maakt is dat de zon nooit echt onder gaat. Je kunt de hele nacht genieten van het schitterende landschap. Aangezien het een echte feestdag is, zijn er ook een hoop festiviteiten om je de gehele 'nacht' te amuseren.

Het Noorderlicht bekijken

Wanneer je je in het Noorden van Finland bevindt, dan kun je met een beetje geluk genieten van het Noorderlicht, net als in bestemmingen als Noorwegen en IJsland. Dit fenomeen is werkelijk schitterend en een absolute must-see! Het is wel te hopen dat het niet te bewolkt is, want dat kan de ervaring behoorlijk verpesten. Maar wanneer het weer helder is, dan staat je een waar licht-spektakel te wachten.

Rapid Swimming

In een boot door een stroomversnelling varen? Nee, in Finland doen ze er nog een schepje bovenop: daar doen ze het zonder boot. Je krijgt een waterdicht pak aan en laat je voorzichtig in het water glijden. Vervolgens wordt je al drijvend meegevoerd door de rivier. Absoluut een aanrader voor de mensen die eens iets anders willen doen als fietsen of wandelen.

Roeien door de Finse meren

Finland heeft een flink aanbod aan meren, dus aan water geen tekort. Hier kun je tijdens je vakantie gebruik van maken door een roeiboot, eventueel met gids, te huren en de schitterende meren te ontdekken. Mocht je zonder gids eropuit gaan, neem dan wel een kompas en kaart mee. Anders verdwaal je in de vele beekjes, stroompjes en riviertjes.

Zo zie je maar weer dat er in Finland genoeg te doen is. Vooral natuurliefhebbers komen aan hun trekken in dit vrij onbekende vakantieland. Wil jij al het moois in Finland ontdekken? Een vakantiehuisje huren in Finland is in een handomdraai gebeurd via ZieZo.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte