X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Verre vakanties razend populair

Verre vakanties razend populair

Door: Lianne - Bron: Nu.nl - Op: 13-04-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Uit de cijfers van Hotels.com is gebleken dat steeds meer Nederlanders zelfstandig zoeken naar een verre reis dan een jaar geleden. Een Florida vakantie wint aan populariteit. In vergelijking met vorig jaar is er drie keer vaker naar hotels in Palm Beach en Kissimmee in de staat Florida gezocht. Uit de cijfers is ook gebleken dat er steeds vaker gezocht wordt naar een hotel op de eilanden Aruba (Oranjestad) en Bora Bora.

Een opvallend resultaat is dat Egypte na een moeilijk jaar weer razend populair is. In vergelijking met vorig jaar is er ruim twee keer zoveel gezocht naar hotels in Hurghada en Sharm el Sheikh. In Europa worden zijn de meeste favoriete bestemmingen Portugese Cascais en Algarve. Ook de bestemming Benalmádena in Zuid-Spanje aan de kust is een favoriete vakantiebestemming.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte