Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vlucht geannuleerd, wat nu?

Vlucht geannuleerd, wat nu?

Door: Vakantiehuis huren online - Op: 17-03-2022 - Gewijzigd: 06-05-2022
Vlucht geannuleerd, wat nu? Je koffers zijn gepakt, de lunchpakketjes zijn klaar: de reis kan beginnen. Maar dan krijg je een mailtje van de luchthaven: jouw vlucht is geannuleerd. Jouw droomvakantie naar een heerlijk vakantiehuisje valt in duigen… Of toch niet? Snel schakelen is hier enorm belangrijk. Je kunt het beste een nieuwe vlucht boeken en contact opnemen met vakantiehuishurenonline om jullie reservering wellicht te wijzigen. Waarschijnlijk heb je ook al vooraf een parkeerplaats geboekt, bijvoorbeeld voor parkeren bij luchthaven Eindhoven, bij ParkCare. Dit bespaart namelijk veel tijd, stress en geld. Maar, hoe zit het daar dan eigenlijk mee? Oprichter van ParkCare, Theo Zijlstra, geeft antwoord op deze vraag

Wat adviseren jullie klanten?

Het beste advies, dat voor alles geldt is: kies een annuleringsverzekering. Of het nou het vakantiehuis betreft, waar je heen gaat, of het waterpark dat je wilt bezoeken. Een annuleringsverzekering kan een hoop ellende voorkomen. Ook bij ParkCare kun je de parkeerplaats met een klantvriendelijke annuleringsverzekering boeken. Hierdoor kun je de reservering gemakkelijk wijzigen of kosteloos annuleren tot aanvangstijd, mocht jouw vlucht vervallen. Je krijgt dan het gehele bedrag terug. Vervolgens is het mogelijk om een nieuwe reservering te plaatsen voor het parkeren nabij een luchthaven. Contact opnemen met de klantenservice is daarnaast ook een goede optie. Vaak kan een medewerker bekijken of het nog mogelijk is om de reservering te wijzigen of om deze te verzetten.

Zijn jullie gemakkelijk te benaderen?

Jazeker. Onze klantenservice staat altijd voor onze klanten klaar. Mocht de vraag van de klant op de dag van parkeren ontstaan, dan adviseren we de klanten om ook altijd even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Wij kunnen telefonisch vragen beantwoorden, maar ook via WhatsApp, de chatfunctie en e-mail. Ook vind je op de website een contactformulier. Door dit uitgebreide aanbod proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te helpen met vragen, annuleringen en adviezen.

Parkeerplek geannuleerd, en dan?

Nadat de klant een parkeerplaats heeft geannuleerd, kan de restitutie geclaimd worden. Hierdoor is de klant er zeker van dat het geld weer terugkomt op de bankrekening. Vervolgens kan de klant op zoek gaan naar een nieuwe parkeerplek, die aansluit bij de nieuwe vlucht. De luchthaven, datum en vertrektijd kan ingevoerd worden op onze website. Met deze gegevens kunnen wij weer de beste parkeermogelijkheden vergelijken. Zo krijgt de klant altijd een mogelijkheid die naar wens is, maar die ook veilig en betrouwbaar is. Om vervolgens alsnog met een gerust hart heerlijk op reis te kunnen.

Bij welke luchthavens bieden jullie parkeeraanbieders aan?

Wij zijn bij alle Nederlandse luchthavens actief, maar ook bij luchthavens als Zaventem, Frankfurt, Düsseldorf en luchthavens in Spanje, Italië, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Door dit ruime aanbod maakt het eigenlijk niet uit waar de reis naartoe gaat, of waar je een vakantiehuisje hebt geboekt. We vinden het ook belangrijk om goed naar de klanten en hun wensen te luisteren. Zij kunnen een review achterlaten na hun bezoek aan een parkeerplaats. Daarmee worden andere klanten weer geholpen en blijven wij op de hoogte van de verwachtingen van onze klanten. Daarnaast worden de parkings door ons persoonlijk gecontroleerd. Zo zijn wij ook op de hoogte van de aanwezige veiligheidsmaatregelen, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de parkeergelegenheden.

Welke manieren van parkeren bieden jullie aan?

Klanten kunnen bij ons kiezen uit verschillende parkeeropties die passen bij de klant. Zo kunnen klanten kiezen voor Valet Parking, maar ook voor Park & Walk, Park, Sleep & Fly en Shuttle Parking. Park, Sleep & Fly is bijvoorbeeld ideaal als je ’s ochtends vroeg gaat vliegen en ver weg woont. Je kunt dan heerlijk overnachten in een hotel, waarna de hotelmedewerkers je overbrengen naar de luchthaven. Dat is nog eens een lekker uitgerust begin van de reis! Zo ben je al helemaal relaxed als je bij het geboekte vakantiehuisje aankomt.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte