X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Weekend schaatsen

Weekend schaatsen

Door: Nathalie - Op: 16-12-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Op veel plekken in Nederland kunnen we in de decembermaand lekker schaatsen. Gezellig met z'n tweeën, met een groepje vriendinnen, het hele gezin, of als uitje met school of een vereniging. Twee plaatsen in Nederland zijn wel heel leuk om te gaan schaatsen.

Schaatsen is eigenlijk alleen leuk in de winter, want dan hoort schaatsen erbij. Veel schaatsbanen in Nederland pakken elk jaar weer groter uit. Met een kerstmarkt erbij, gespeelde livemuziek, een overdekt terras en een kinderspeeltuin voor de kleintjes. Leuk voor gezinnen, maar ook voor groepen van bijvoorbeeld scouting of andere verenigingen. En uiteraard ook een leuk en origineel uitje voor jou en je date!

Maar waarom zou je alleen gaan schaatsen in Nederland als uitje? Maak er een heel weekend schaatsen van met een eigen knus huisje of appartementje in een andere stad. Want er zijn een aantal bijzondere schaatsbanen in Nederland te vinden. En daar wil je niet alleen naar heenrijden om vervolgens 's avonds weer terug te rijden. Maak er een leuk weekend schaatsen van en geniet van die andere stad vol kerstversiering!

Ziezo zet de 3 leukste schaatsbanen van Zuid-Holland voor je op een rij:

1 Dordrecht

Dordrecht heeft elk jaar weer een van de prachtigste schaatsbanen van Nederland in het historische stadscentrum van de stad staan. Naast schaatsen kun je hier ook de kerstmarkt bezoeken op 12, 13 en 14 december. Verder zijn er bijna elke dag wel leuke activiteiten voor je weekend schaatsen in deze stad. Zo is er op 20 december een Santa Run waaraan honderden kerstmannen en kerstvrouwen deelnemen. Leuk om te zien! Op 23 december kun je rolstoelschaatsen. Op 28 december kun je meezingen met een koor. Op 3 januari is er livemuziek. En er zijn verschillende dagen dat je gratis kunt schaatsen.

2 Delft

Ook in Delft kun je leuk een weekend gaan schaatsen. Deze schaatsbaan is geopend vanaf 5 december tot 5 januari. Ook hier kun je genieten van livemuziek, en is er voor jeugdigen een junior dj-contest (19 december) en een voorleesochtend (21 december). Ideaal voor gezinnen met kids die ook even rustig willen genieten op het terras. Ook voor groepen is de schaatsbaan in Delft een leuk uitje. Er is ook een schaatscafé met verschillende gerechten (buffet) en een winter BBQ. Ook kinderfeestjes zijn hier mogelijk!

3 Scheveningen

Tenslotte mag Scheveningen ook niet ontbreken in ons lijstje beste plekken om te schaatsen in Nederland. De overdekte schaatsbaan staat op het Kurhausplein. Hij is van 's ochtends tot 's avonds geopend. De locatie heeft tal van restaurants en barretjes rondom het winterse schaatsplein. En ook hier zijn verschillende activiteiten te ondernemen: spinning on ice, koning winterspelen en sharing & caring kerstmis met livemuziek. En er staat een gigantische ijsglijbaan van 30 meter lang op de boulevard van Scheveningen! Ook Scheveningen is deze maand prachtig versierd op de boulevard met vele kerstlichtjes. Erg leuk voor een knus weekend schaatsen.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Parc du Soleil 5 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Bungalowparck Tulp & Zee 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Meerpaal 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Parc du Soleil 5 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! de Witte Raaf 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte