Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Wintersport in Frankrijk

Wintersport in Frankrijk

Door: Michel - Op: 20-11-2019 - Gewijzigd: 30-12-2019
Ben jij van plan om binnenkort op wintersport vakantie in Frankrijk te gaan onder het gezelschap van vrienden, familie, collega's of teamgenoten? Kies dan voor een verblijf in een chalet. Beleef een onvergetelijke skivakantie in Frankrijk vanuit een chalet die helemaal naar de wensen van jou en je gezelschap is. In veel gevallen is de prijs voor een chalet aanzienlijk lager dan wanneer je met een grote groep personen losse hotelkamers boekt. Één grote chalet voor het gehele gezelschap is ook nog eens super gezellig. Welk soort chalet is geschikt voor jouw wintersportvakantie in Frankrijk?

SKI-IN, SKI-OUT chalets

Klik, klik. Ski's onderbinden en vanuit je chalet de piste af skiën. Een chalet aan de piste is de ultieme droom van iedere doorgewinterde wintersportliefhebber. Wat maakt deze populaire SKI-IN, SKI-OUT chalets zo populair bij de fanatieke wintersporter?

Zonder auto of skibus naar de piste

De fanatieke liefhebber van de wintersport die er voor kiest om zijn of haar wintersportvakantie in Frankrijk te verblijven, kiest voor een chalet waarbij je zo vanuit je eigen chalet op de piste staat. Je bent hierdoor niet afhankelijk van vervoer om bij de skilift te komen. De afstand naar de skilift is zo kort dat je geen auto of skibus nodig hebt. Geen wandelingen met je ski- of snowboard schoenen aan. Alleen al van de gedachte zal de echte wintersportliefhebber een glimlach op zijn of haar gezicht krijgen. SKI-IN, SKI-OUT chalets zijn weliswaar niet altijd direct op de piste, maar het chalet is nooit verder dan 300 meter van de ski-lift verwijdert.

All-in formule

Wil jij eindeloos skiën en snowboarden, genieten van heerlijk eten en je privacy in eigen chalet met het gemak van de service zoals in een All Inclusieve hotel? Kies dan voor een SKI-IN, SKI-OUT chalet met All-in formule. Werkelijk alles wordt voor je geregeld. Zowel ontbijt, de tussendoortjes, de lunch en het diner in je eigen chalet worden verzorgd door chalet personeel. Bepaal zelf op welk tijdstip je de maaltijden geserveerd wilt krijgen. Ga je op wintersport vakantie in Frankrijk met jonge kinderen? In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om kinderopvang te regelen die op alle kids in je eigen chalet! Het klinkt allemaal fantastisch, maar waarschijnlijk verwacht u dat deze luxe onbetaalbaar is. Wij kunnen deze gedachte direct ontkrachten: aan wintersport hangt vaak een duur prijskaartje door kosten die gemaakt worden door hoge prijzen voor eten- en drinkwaren. Of je nu gaat dineren of zelf boodschappen gaat doen in de plaatselijke supermarkt, de prijzen zullen altijd veel hoger zijn dan u gewend bent. Bij een All-Inclusieve formule zijn alle maaltijden en bijbehorende drankjes inbegrepen, je weet hierdoor altijd voorafgaand van je wintersportreis waar je aan toe bent.

Après-ski chalets

Après-ski is een Franse term en is onlosmakelijk met wintersport verbonden. Voor sommige wintersporters zijn de après-ski mogelijkheden doorslaggevend in de keuze voor een bepaald chalet. Wat maakt de Après-ski chalets zo populair bij de fanatieke wintersporter?

Après-ski mogelijkheden op loopafstand

Wanneer de zon onder gaat, is het na een fanatieke dag skiën of snowboarden tijd om de ski's en het snowboard op te bergen: het is tijd voor de après-ski. Huur met je hele gezelschap een chalet in de buurt van de populaire Franse après-ski gebieden zoals: Morzine, Sainte-Foy Tarenraise of Nice. De meeste après-ski hutten starten hun gezellige feesten om 16:00 uur en gaan tot in de vroege uurtjes door. Zijn jij en je gezelschap echte feestliefhebbers boek dan direct een chalet in deze skigebieden!

De behoeftes en wensen van het reisgezelschap zijn bepaaldend voor het soort en vestiging van het chalet. Ontdek bij Vakantie Huis Huren Online welk chalet het beste bij jouw wintersport vakantie in Frankrijk hoort!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte