X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | ZieZo op reis

ZieZo op reis

Door: Mai - Op: 06-08-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Als reisorganisatie komen er veel (positieve en negatieve) reacties en reviews van je klanten. Alle beoordelingen worden serieus behandeld, maar soms is het moeilijk om ergens over te praten waar je zelf niets vanaf weet. Daarop besloot ZieZo Vakantiehuizen een aantal kritische werknemers op pad te sturen. Met welk doel? Onze medewerkers zouden zelf een van onze vakantiehuizen onder de loep nemen en beoordelen. Hier lees je een gedeelte van het verloop van hun reis en de beoordeling van hun 'vakantie'. Locatie van bestemming: een vakantiehuis in Engeland.

Natuurlijk heeft ZieZo Vakantiehuizen geen willekeurige bestemming uitgekozen voor deze bijzondere proef. Het viel ons op dat de vakantiehuizen in Engeland niet de meest populaire selectie van ons aanbod vakantiehuizen bleek. Wij vroegen ons af waarom. Uiteraard hebben wij bij het samenstellen van ons aanbod een zorgvuldige selectie gemaakt. Dus, waarom geen vakantiehuis in Engeland huren?

Onze reisleiders naar Engeland

Enfin, tijd om onze travel guru's op pad te sturen, klaar voor hun 'grote reis'. De keuze is gevallen op onze vakantiewoning Beech Cottage in Tiverton. Het vakantiehuis in Engeland zou voor 4 personen geschikt moeten zijn, dus stuurden we ook een team van 4 personen. Om ons zo goed mogelijk te verplaatsen in de schoenen van onze klanten, gingen we eerst op zoek naar de meest goedkope en makkelijke manier om in Engeland te komen. De keuze is uiteindelijk gevallen op de boot, zodat onze reizigers ook een auto mee konden nemen naar de plaats van bestemming.

So far, so good...

Nou, tot dusver waren we geen problemen tegengekomen. Onze reizigers waren voor slechts 32 euro voor de hele auto in Engeland gearriveerd. Eenmaal daar hadden zij goedkoop een navigatie gehuurd die hen zonder problemen naar het Beech Cottage stuurde. Dit was een volledig ingericht huis met alle aanwezige gemakken die nodig zijn anno 2014. De cottage zag er precies uit zoals op de foto's, gelukkig werden onze verwachtingen dus niet teleurgesteld.

De Beech Cottage

Eindbeoordeling van onze verslaggeefster Loes: “Het was héérlijk. De Beech Cottage ligt in een rustige omgeving, omringd door groen. Omdat we de auto bij ons hadden, hebben we overal van kunnen genieten. We hebben zelf boodschappen gedaan bij het lokale winkeltje, een barbecue gehad in de tuin, en twee van onze sportievelingen zijn zelfs gaan zeilen in de directe nabijheid! Het prijskaartje van deze speciale vakantie: nog geen 250 euro per persoon. Daar hoef je het toch niet voor te laten!”

Uiteraard is dit slechts een voorbeeld van een goedkope vakantie in Engeland, maar het is dus goed mogelijk. Ga zelf ook op zoek naar vakantiehuizen in Engeland (of ergens anders) en geniet ook van een goedkope en gemakkelijke vakantie!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte