Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | ZieZo op reis

ZieZo op reis

Door: Mai - Op: 06-08-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Als reisorganisatie komen er veel (positieve en negatieve) reacties en reviews van je klanten. Alle beoordelingen worden serieus behandeld, maar soms is het moeilijk om ergens over te praten waar je zelf niets vanaf weet. Daarop besloot ZieZo Vakantiehuizen een aantal kritische werknemers op pad te sturen. Met welk doel? Onze medewerkers zouden zelf een van onze vakantiehuizen onder de loep nemen en beoordelen. Hier lees je een gedeelte van het verloop van hun reis en de beoordeling van hun 'vakantie'. Locatie van bestemming: een vakantiehuis in Engeland.

Natuurlijk heeft ZieZo Vakantiehuizen geen willekeurige bestemming uitgekozen voor deze bijzondere proef. Het viel ons op dat de vakantiehuizen in Engeland niet de meest populaire selectie van ons aanbod vakantiehuizen bleek. Wij vroegen ons af waarom. Uiteraard hebben wij bij het samenstellen van ons aanbod een zorgvuldige selectie gemaakt. Dus, waarom geen vakantiehuis in Engeland huren?

Onze reisleiders naar Engeland

Enfin, tijd om onze travel guru's op pad te sturen, klaar voor hun 'grote reis'. De keuze is gevallen op onze vakantiewoning Beech Cottage in Tiverton. Het vakantiehuis in Engeland zou voor 4 personen geschikt moeten zijn, dus stuurden we ook een team van 4 personen. Om ons zo goed mogelijk te verplaatsen in de schoenen van onze klanten, gingen we eerst op zoek naar de meest goedkope en makkelijke manier om in Engeland te komen. De keuze is uiteindelijk gevallen op de boot, zodat onze reizigers ook een auto mee konden nemen naar de plaats van bestemming.

So far, so good...

Nou, tot dusver waren we geen problemen tegengekomen. Onze reizigers waren voor slechts 32 euro voor de hele auto in Engeland gearriveerd. Eenmaal daar hadden zij goedkoop een navigatie gehuurd die hen zonder problemen naar het Beech Cottage stuurde. Dit was een volledig ingericht huis met alle aanwezige gemakken die nodig zijn anno 2014. De cottage zag er precies uit zoals op de foto's, gelukkig werden onze verwachtingen dus niet teleurgesteld.

De Beech Cottage

Eindbeoordeling van onze verslaggeefster Loes: “Het was héérlijk. De Beech Cottage ligt in een rustige omgeving, omringd door groen. Omdat we de auto bij ons hadden, hebben we overal van kunnen genieten. We hebben zelf boodschappen gedaan bij het lokale winkeltje, een barbecue gehad in de tuin, en twee van onze sportievelingen zijn zelfs gaan zeilen in de directe nabijheid! Het prijskaartje van deze speciale vakantie: nog geen 250 euro per persoon. Daar hoef je het toch niet voor te laten!”

Uiteraard is dit slechts een voorbeeld van een goedkope vakantie in Engeland, maar het is dus goed mogelijk. Ga zelf ook op zoek naar vakantiehuizen in Engeland (of ergens anders) en geniet ook van een goedkope en gemakkelijke vakantie!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte