X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Zomervakantie 2013

Zomervakantie 2013

Door: Lynn - Op: 12-02-2013 - Gewijzigd: 07-04-2017
ZieZo Vakanties biedt voor dit jaar de beste en leukste vakantiehuizen online aan op tal van bestemmingen. Wil jij de trends volgen van 2013 en eens iets anders dan voorgaande jaren? Dan vindt jij bij ZieZo de vakantie die jij zoekt. Op ontdekkingstocht, de natuur in of cultuur snuiven? Bekijk nu het online aanbod van ZieZo Vakantiehuizen en vindt het vakantiehuis dat bij jou past en waar jij onbezorgd kunt genieten van een heerlijke vakantie. Boek nu en profiteer vandaag nog van aantrekkelijke kortingen op je accommodatie.

Ook weer in 2013 op weg naar het ultieme vakantiegevoel? In dit artikel zullen de trends voor 2013 eens belicht worden. Jij bent toch ook weer op zoek naar jouw vakantie voor de zomer van dit jaar? Je hebt nog geen duidelijke keuze gemaakt over de bestemming? Dan kun je ook voor iets kiezen wat niet 'mainstream' is, doe eens gek en kies iets unieks.

Ontdek en beleef

Je houdt er niet van om op vakantie te gaan en misschien wel de buren of zelfs andere bekenden tegen te komen? Ontdek en beleef dit jaar een omgeving die jou eerder totaal onbekend was, maar die wel in de buurt ligt van de mooie strandtentjes en eetcafés. Zo kun je genieten van de rust op vakantie zonder dat de straat of boulevard waar je aan verblijft platgelopen wordt door toeristen en mensen met camera's. Zo kun je op ontdekkingstocht gaan en nieuwe dingen ontdekken, terwijl je toch in hetzelfde gebied bent. Een vakantiehuis huren waar je kunt genieten van een rustige omgeving en mooie vergezichten? ZieZo heeft diverse vakantiehuizen in verschillende landen in de aanbieding in een rustige omgeving waar je toch dichtbij de bekende trekpleisters zit. Te denken valt in de buurt van de Spaanse Costa Blanca of in het Bella Italië.

Trek er op uit, de natuur in

Je wil iets zien op vakantie, maar dit keer wil je ook wel iets 'groens'? Dan kun je ook afreizen naar een mooi natuurgebied op vakantie waar je de natuur in kunt gaan. Misschien is er wel een mooi natuurpark, bosgebied of een wildpark in de buurt dat je kunt bezoeken. Hier kun je eenvoudig achter komen door eens navraag te doen bij de receptie van je accommodatie. Ook zijn er stukken strand waar niet veel toeristen komen. Deze liggen meestal al in de buitengebieden. Zo kun je een mooie strandwandeling maken en van de lokale omgeving genieten. Genieten van natuur kan bijvoorbeeld ook in Noord-Duitsland met een ZieZo vakantiehuis of wat dacht je van de Zwitserse Alpes Vaudoises?

Verrijking

Persoonlijke verrijking op vakantie? Je wil jezelf nuttig maken of eens het sociale dier uithangen en de locale bevolking leren kennen? Dan kun je er natuurlijk helemaal op uit gaan en ga voor cultuur. Plaatsen bezoeken die nog redelijk onbekend zijn, maar door de lokale mensen vaak bezocht worden? Huur een auto en ga op ontdekkingstocht waardoor jij de mooiste plekjes ontdek van een land of stad. Cultuur snuiven in Turkijë? Dit Islamitische land heeft een cultuur om van te smullen. ZieZo biedt hier leuke en goedkope vakantiehuizen aan vanaf twee personen.

Boek je vakantie online

Kies een vakantie die bij je past. Even helemaal bijkomen en alleen lekker op het strand liggen. De natuur opzoeken en mountainbiken in de bergen. Of ga je dan toch liever voor de cultuur en bezoek je mooie culture plekken? Op ZieZo vakantiehuizen vind je een groot aanbod van vakantielanden waar leuke vakantiehuisjes gevonden kunnen worden, zo boek jij je vakantie gemakkelijk online.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte