X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Zonder internet geen vakantie

Zonder internet geen vakantie

Door: Anne - Bron: Allianz Global Assistance - Op: 28-06-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Tegenwoordig is social travel sterk in opmars. Weg zijn van je dagelijkse sleur maar dan wel online blijven. Dit is namelijk de nieuwe vakantietrend. Het is een echte rage om tijdens vakantie online te blijven en om regelmatig e-mails te checken. Bij ZieZo ben jij aan het juiste adres voor een vakantieverblijf dat over gratis wifi geschikt. Zo kun jij tijdens jouw vakantie gewoon online en up-to-date blijven. Helemaal ideaal toch? Bekijk online ons aanbod vakantiehuizen voor een onvergetelijke vakantie!

Je zou denken dat je op vakantie even weg wilt zijn van de dagelijkse sleur. Tegenwoordig zien we dat Nederlanders op vakantie niet meer zonder internet kunnen. Vandaag de dag dat dit niet meer is want het blijkt uit enquêtes van online ondervraagden van reisverzekeraar Allianz Global Assistance dat Nederlanders niet meer zonder internet op vakantie kunnen.

Social travel is de nieuwste trend

Social travel is de nieuwe vakantietrend. Niet alleen tijdens de vakantie zelf speelt internet een belangrijke rol, maar ook bij het boeken van een vakantie op de website van de reisorganisatie speelt internet een grote rol. Het boeken van een reis naar het buitenland wordt steeds vaker online geboekt, 42%. Echter bezoekt zo'n 16% het traditiegetrouw reisbureau om een vakantie te boeken. Dit blijkt uit een online onderzoek van reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance.

Online blijven tijdens vakantie

Tegenwoordig is het een ware hype om tijdens jouw vakantie online te blijven, denk aan social media zoals twitter of facebook want hyves is 'niet meer in'. Vakantiegangers checken regelmatig hun e-mails om op de hoogte te blijven en bekijken facebook onder meer om te zien wat hun vrienden aan het doen zijn.  Maar er blijft nog een deel (32%) over dat zich echt helemaal wil ontstressen en ontspannen tijdens hun welverdiende vakantie. Maar ook quality time met familie en/of vrienden staan hoog in het vaandel.

Boek jouw perfecte vakantiewoning met wifi

Bij ZieZo Vakantiehuizen kun jij jouw ideale vakantieverblijf online boeken. Internetten op vakantie waar en wanneer je maar wilt. Bij ZieZo kan dat! De vakantiehuizen van ZieZo beschikken vaak over gratis internet (wifi). Daarnaast ben je bij ZieZo Vakantiehuizen verzekerd van een uitstekende service. Bekijk snel ons aanbod en boek eenvoudig op onze website. Met een vakantiewoning van ZieZo beleef jij een heerlijke vakantiereis!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte