Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Zonnig Cyprus

Zonnig Cyprus

Door: Sophie - Op: 02-04-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
De nog redelijk onbekende vakantiebestemming van Cyprus heeft voor iedere reiziger wat te bieden. Ga lekker uiteten of ga heerlijk op het terras zitten maar u kunt er ook voor kiezen om lekker op stap te gaan. De dag erna rust u lekker uit aan het zwembad of de zee waarna u daarna weer fris en fruitig op stap kunt gaan en een beetje cultuur kunt ontdekken. Op en top genieten in Cyprus doet u met het huren van een luxe vakantiehuis op het mooie eiland waar u ultiem kunt genieten van alle privé faciliteiten.

Het mooie Cyprus

Iedereen heeft wel eens gehoord van Cyprus, maar het land is nog niet ontdekt door het massa toerisme vanuit Nederland. Dit mooie eiland is gelegen ten zuiden van Turkije en ten westen van Syrië, wanneer we het op een plattegrond bekijken hoort Cyprus bij Azië maar toch hoort het land bij de Europese unie.

Voor iedere reiziger

Cyprus is bij uitstek een eiland die van alle markten thuis is. Iedere reiziger zal zich hier op zijn plek voelen met de mooie omgeving. Er zijn ontzettend veel dingen te bezichtigen uit de oudheid maar even lekker een rust dagje zit er zeker ook in. U kiest zelf hoe u uw vakantie in Cyprus indeelt. Uitgaan is ook iets waar de Cyprioten erg goed in zijn want het nachtleven gaat door tot de late uurtjes. Het uitgaansgebied ligt voornamelijk in Ayia Napa dat een klein badplaatsje is op Cyprus. Hier vindt u vele gezellige terrasjes, barretjes en restaurantjes die allerlei verschillende keukens koken maar u komt er voornamelijk verse vis restaurants tegen.

Zonzekere vakantiebestemming

Wilt u er zeker van zijn dat u heerlijk kunt genieten in het zonnetje tijdens uw vakantie? Dan is Cyprus zeker een goed vakantieadresje want het is de meest zonzekere bestemming in Europa. In de wintermaanden kunt u er heerlijk overwinteren met zachte temperaturen, in de zomer is het vooral warm en kunt u heerlijk zwemmen. Wanneer u echt wilt genieten van uw vakantie in volkomen privacy dan is een hotel of camping niet precies wat u nodig heeft. Een goede oplossing die ook nog heel betaalbaar is, is het huren van een mooi vakantiehuis in Cyprus. Hier heeft u alle faciliteiten voor uzelf, waaronder vaak een privé zwembad. Bepaal zelf hoe uw vakantiehuis eruit gaat zien en wat u allemaal wilt gaan beleven op het mooie eiland Cyprus. Op Vakantiehuishurenonline.nl krijgt u snel en eenvoudig een mooi overzicht aan allerlei verschillende vakantiehuizen in Cyprus.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte