Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Zonvakantie in Turkije

Zonvakantie in Turkije

Door: Kirsten - Op: 02-10-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Turkije, het is hét land waar je bijna het hele jaar door kunt genieten van de zon en heerlijk warme temperaturen. Naast de zon zekerheid die het land te bieden heeft, hebben ze ook een onwijs groot aanbod in hotels en appartementen en zijn ze in het bezit van een enorme kuststrook. Genoeg redenen lijkt ons om dit prachtige land een bezoekje te brengen. Daarom hebben wij 5 redenen samengesteld om jou te overtuigen! Kijk op vakantiehuishurenonline.nl voor ons aanbod in Turkije.

Zonvakantie in Turkije

Turkije is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit als vakantieland. Jaarlijks kiezen wij Nederlands met zo'n 1,3 miljoen mensen  voor Turkije als vakantiebestemming. De hotelbranche blijft zich alsmaar uitbreiden. De stijging van het toerisme in Turkije is daarmee nog lang niet op zijn einde. Maar waarom kiezen we telkens weer voor Turkije? Hieronder 5 redenen waarom Turkije het vakantieland bij uitstek is.

Zonzekerheid

We willen toch niets anders dan zon op vakantie? Niks vervelender dan je zuur verdiende centen opmaken en vervolgens een week in de regen te zitten. Nog geen vier uurtjes vliegen, en je bent verzekerd van zon. Vanaf mei tot aan september schijnt de zon zowat constant. Buiten deze maanden ben je ook nog zeker van zo'n vijf à acht uur zonnestralen per dag. Wat wil je nog meer?

Eindeloos hotelaanbod en vakantieappartementen

De hotels schieten als paddenstoelen uit de grond. De Turkse kust telt enkele duizenden hotels. De meeste hotels hebben zich gespecialiseerd in de all inclusive formule. Maar ook voor de avontuurlijke toeristen zijn er veel appartementencomplexen die vooral in de populaire steden te vinden zijn zoals Alanya, Antalya en Side. Ben jij avontuurlijk aangelegd en wil je genieten in je eigen appartement? Bekijk dan snel het ruime aanbod van ZieZo vakanties op vakantiehuishurenonline.nl.

Koning in all inclusive

Turkije is beslist een meester in totale verzorging. Bijna alle hotels bieden een all inclusive formule. Dat houdt in dat je alles vooraf betaald, de vlucht, de transfer én het eten en drinken. Zodoende kun je in elk resort onbeperkt genieten van het lekkere eten in de restaurants en de cocktails in de bar.

Last minute

Door het onwijs grote aanbod in hotels en appartementen, is er altijd wel een kamertje of huisje vrij voor jou. Hierdoor bieden wij vaak tegen een scherpe prijs last minute deals aan. Ben je flexibel en heb je geen vaste vertrekdatum, hou dan de last minute deals goed in de gaten en bespaar een hoop geld.

Kuststrook

De laatste reden is de immense kuststrook die Turkije kent. Deze telt maar liefst 7200 kilometers. Niet alle gedeeltes zijn geschikt voor toeristen, maar met name Antalya en omgeving staat bekend om zijn charmante zandstranden. Bij ZieZo vakantiehuizen vind je verschillende soorten vakantiehuizen mét zeezicht.

Boek je vakantiewoning online

Turkije is dus het ideale vakantieland voor de toerist die wil genieten van zon, zee, strand en een dosis luxe. Het is het land van de zon, ze beschikken over de meest luxe resorts en zijn maar vier uur vliegen van ons verwijderd. Door het grote aanbod, blijven de prijzen laag waardoor het extra aantrekkelijk is om in Turkije te gaan genieten. Bekijk ons actuele aanbod van vakantiehuizen vandaag nog!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte